Suburban Secrets (2004)

suburban-secrets-dvd-omslag

Det har varit mycket prat om erotikmästaren Joseph W. Sarno den senaste tiden. StudioS har släppt hans och Sveriges största kultklassiker ”Fäbodjäntan”, det har gjorts och visats en härligt intim och nära dokumentär om han och hans fru. Så jag har tagit mig tid att titta på dels filmer från hans gyllene ålder men också från hans senare produktioner. Och jag tänkte starta med en recension av vad som kom att bli hans sista film; ”Suburban Secrets” från 2004.

Självklart är detta en erotisk film, men som film sett är detta en bedrövelse att bevittna! Sarnos härliga handlag när det kommer till fokus på kvinnan finns, stundtals, även här, men denna film är gjord för att visa sex och i hur många olika varianter personerna i filmen kan utföra dem. Det är med andra ord en film gjord för att enbart visa folk som knullar. Här finns inte ett spår av någon sorts handling och ska man vara ärlig är hantverket så uselt att man kunde tro att en bunt glada amatörer gjort filmen.

suburban-secrets-01

Här finns det mesta man förväntar sig av en sexfilm; lesbiska scener, kvinna och man, trekanter, och till och med incestrelationer. Skådespelarna är mediokra som bäst och dialogen är nog bland den träigaste jag hört på mycket länge. För att täcka upp bristerna i skådespeleriet laddar man på i överflöd med sexscener och det är inte riktigt vad man är van när det gäller en film av Sarno. Allt från start till slut är slarvigt gjort och det lyser igenom hela filmen trots allt naket som passerar framför tittarens ögon.

suburban-secrets-02

För mig är det ett sorgligt avslut för en så talangfull regissörs karriär. Innan sin död 2010 skrev och förberedde Sarno ännu en film, men med denna i åtanke kanske var det till det bästa att den aldrig blev gjord! Undvik denna film och njut av Sarnos riktigt bra filmer från 60- och 70-talet istället — Det är han värd!

suburban-secrets-03

Originaltitel: Suburban Secrets
Språk: Engelska
Genre: Erotik
Regi: Joseph W. Sarno
Manus: Joseph W. Sarno
Skådespelare: Isadora Edison, Andrea Davis, Chelsea Mundae, A.J. Khan
Format: DVD
Producerad: 2013
Länkar: IMDB
Speltid: 85 min
Distributör: SF Anytime
Releasedatum 2012-02-09 (VOD)
Köp eller hyr: Discshop
Mitt betyg:
1 Stars (1 / 10)

Alla bilder © SF Anytime

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *