Charlie Hunnam är Christian Grey i Fifty Shades of Grey!!

charlie-hunnam

Bara för en stund sedan kunde vi rapportera om att Dakota Johnson (21 JUMP STREET, BEASTLY) fått den eftertraktade rollen som Anastasia Steele i Universal Pictures och Focus Features kommande adaption av FIFTY SHADES OF GREY, baserad på den första boken i den populära boktrilogin av E.L. James och nu kan vi bekräfta att Charlie Hunnam (“SONS OF ANARCHY”, PACIFIC RIM) kommer att spela hennes partner Christian Grey.

Produktionen förväntas starta i slutet av oktober med Sam Taylor-Johnson (NOWHERE BOY) som regissör. För er som inte känner till boken, FIFTY SHADES OF GREY följer förhållandet mellan den 27-årige miljadären Christian Grey och studenten Anastasia Steele. De följande böckerna i serien, FIFTY SHADES DARKER (september 2011) och FIFTY SHADES FREED (januari 2012) dyker djupare ned i parets förhållande. Michael De Luca och Dana Brunetti producerar filmen med Kelly Marcel (SAVING MR. BANKS) som manusförfattaren.

FIFTY SHADES OF GREY får sin premiär den 1 augusti 2014 och går upp mot hård konkurrens med Marvels superhjältefilm GUARDIANS OF THE GALAXY som får premiär samma dag. Nästa film vi får beskåda Hunnam i blir Guillermo del Toros CRIMSON PEAK.

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *