Hypnosis (2013)

hypnosis-dvd-blu-ray-combo-omslag

Hypnosis, skriven och regisserad av Robby D. för Digital Playground är en ganska standard porrfilm och bjuder på vad man förväntat sig. Dock lyfts den snäppet över likvärdiga filmer i och med att Selena Rose och London Keyes medverkar i filmen. Dock hade man kunnat önska att Selena Rose fått lite mer utrymme i filmen då det är främst för hennes skull man ser den, men trots det är filmen värd att avnjutas. Filmen har bra porrskådisar och är i sig välproducerad. Historien i filmen fyller sin funktion med att förflytta oss som tittar från den ena sexscenen till den andra med Selena som den röda tråden. Hypnosis må vara standard i sitt utförande men Selena Rose gör filmen väldigt upphetsande och värd att se!

Originaltitel: Hypnosis
Språk: Engelska
Genre: Porr
Regi: Robby D.
Manus: Harry Alan Towers
Skådespelare: Selena Rose, Mick Blue, Tara Lynn FoxxNikki Seven, James Deen
Format: DVD/Blu-ray
Producerad: 2013
Länkar: IAFD
Speltid: 128 min
Distributör: Digital Playground
Releasedatum 2013-05-28 (DVD/Blu-ray)
Köp eller hyr: Adultdvdempire
Mitt betyg:
4 Stars (4 / 10)
Trailer
Hypnosis trailer

 

Alla bilder © Digital Playground

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *