Unfaithful (2012)

unfaithful-dvd-omslag
Dags att ladda dvdspelaren med Unfaithful och se vad den kan erbjuda.

Förvånande är detta en porrfilm med en historia som fungerar och naturligtvis finns här även heta sexscener. Vi bjuds på lite av ett triangeldrama mellan Lexi Belle, Kris Slater, och Steven St. Croix som ger filmen lite mer nerv och alla tre skådespelar bra.

Lexi spelar här en fru med stora problem medan Kris spelar maken som går ifrån att inte mycket fungerar för honom till att nå sina drömmar. I denna mix hittar vi Steven St. Croix karaktär som försöker locka till sig Lexis karaktär. Han intentioner är inte goda så att säga även om han breder på med en stor dos charm.

Filmen är bra gjord och här har man lagt tid på att klippa den mer i stil med en vanlig långfilm än standardklippningen man annars ser i porrfilmer. Här har man faktiskt lyckas skapa ett bra tempo i filmen som fungerar även när det inte visas sex i bilden.

Filmen är väldigt upphetsande och jag kan lova att den fick igång mig på alla cylindrar! Här finns naturligtvis en härlig mix av scener som innehåller allt från vanligt knull till lesbiskt. Det känns verkligen äkta och skådespelarna verkar verkligen ha kul och njuta av varandra. Detta smittar av sig och man kan inte undgå att bli både upphetsad och kåt av det man ser! Detta är verkligen en film jag kan tänka mig se fler gånger, både när jag vill ha en skön stund för mig själv, eller tillsammans med någon annan!

Originaltitel: Unfaithful
Språk: Engelska
Genre: Porr
Regi: Stormy Daniels
Skådespelare: Lexi Belle, Stormy Daniels, Alyssa Branch, Steven St. Croix, Kris Slater
Format: DVD
Producerad: 2012
Länkar: IAFD
Speltid: 111 min
Distributör: Wicked Pictures
Releasedatum 2012-12-27 (DVD/VOD)
Köp eller hyr: Adultdvdempire
Mitt betyg:
8 Stars (8 / 10)
Trailer

Alla bilder © Wicked Pictures

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *