Girls’ Dormitory (2013)

girls-dormitory-dvd-omslag
Dags att kolla in ännu en het porrfilm…visst har jag det jobbigt 😉

Denna film handlar om sex stycken 19-åriga studenter som alla törsta efter kunskap… och då mer kunskap om hur man njuter! Utan tvekan så är det sex stycken sexhungriga tjejer vi får följa i denna heta film. De kastar sig ivrigt in i situationer där de har gruppsex med sin lärare medan andra njuter för fulla muggar av varandra i heta lesbiska scener.

Återigen ser jag en film som har en historia som någorlunda fungerar och håller ihop filmen med en rödtråd. Men på det hela taget är detta en porrfilm av standardmått och vi bjuds även på de scener man förväntar sig att se i en sådan här film. Låter ju i sig lite negativt men jag kan lova att detta är en upphetsande film att se. Tjejerna är verkligen heta och kan förmedla njutning ut genom tv-rutan! Jag blev rejält upphetsad av det jag såg och för mig är det ett gott betyg för en porrfilm!

Spana in denna rulle och njut av allt den har att erbjuda för det gjorde då jag!

Originaltitel: Le Dortoir des Filles
Språk: Franska, Engelska
Genre: Porr
Regi: Franck Vicomte
Skådespelare: Abbie Cat, Aleska Diamond, Amirah Adara, Blue Angel, James Brossman
Format: DVD
Producerad: 2013
Länkar: IAFD
Speltid: 139 min
Distributör: Bestseller
Releasedatum 2013-08-23 (DVD/VOD)
Köp eller hyr: Aduldvdempire
Mitt betyg:
6 Stars (6 / 10)
Trailer
Ingen trailer tillgänglig

Alla bilder © Bestseller

 

You may also like...

1 Response

 1. Johan skriver:

  Hej Nova!

  Såg den här filmen härom dagen och den var verkligen i min smak. Marc Dorcels filmer är ofta det. Snygga skådisar, snygga miljöer och sköna sexscener med både lesbiskt, analt, dubbelmackor mm.
  Jag tycker att du ska kolla några fler så jag får läsa vad du tycker.

  Kram
  Johan

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *