Spermastorm (20??)

spermastorm-dvd-omslag

Jag ska villigt erkänna att jag aldrig hört talas om Helena Dark och aldrig tidigare sett någon av hennes filmer. Men nu har jag fått chansen att se flera stycken av dem och jag startade med denna film betitlad ”Spermastorm”. Trots att det på omslaget verkar som om detta skulle vara en enda film så känns den mer som om man tagit scener från andra filmer och klippt ihop dem. Inget som gör något, men lite störande är att kvalitén bildmässigt varierar från klipp till klipp.

Detta känns väldigt amatörmässigt gjort och det gillar jag! Inte för att det är direkt hemmagjort men produktionsvärdet är oerhört lågt och det skänker äkthet till filmen.

Dock är detta inte någon direkt bra film utan allt är pang på rödbetan. Som sagt så känns detta som ett kollage av scener från andra filmer och har de haft en handling har den naturligtvis gått förlorad här. Överlag känns alla medverkande naturliga och verkar njuta av det dom gör. Men direkt upphetsande, för mig, var denna film dock inte. Skall kolla in en av hennes andra filmer och se hur det blir när det, eventuellt, finns en historia i filmen. Återkommer snart med en ny recension av det!

Originaltitel: Spermastorm
Språk: Svenska
Genre: Porr
Regi: Ingen namngiven
Skådespelare: Helena Dark, Felicia, Hope of Ohio
Format: DVD
Producerad: 20??
Länkar:
Speltid: 105 min
Distributör: Darkfilms
Releasedatum 20?? (DVD)
Köp eller hyr: Helena Dark
Mitt betyg:
4 Stars (4 / 10)
Trailer

Alla bilder © Darkfilms/Helena Dark

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *