Helena tar brorsan del 1 (200?)

helena-tar-brorsan-1-dvd-omslag

Så har jag sett ytterligare en film från Helena Dark. Här handlar det inte om lösa scener som i ”Spermastorm” utan en film med handling. Fast handling är ändå att ta i!

Vi får möta en syster som har sin bror på besök, när systern (Helena Dark) går och lägger sig för kvällen blir hon lite sugen och börjar onanera. Först med sina händer för att sedan ta en banan till hjälp. Brorsan dyker då upp och står utanför hennes rum och tjuvkikar samtidigt som han tillfredsställer sig själv. Det hela leder till att han återvänder till sin soffa, där han tydligen sover, och systern kommer ut till honom och de har sex med varandra.

Detta är en film med incesttema med andra ord och personligen vet jag inte om det lockar till sig tittare? För mig gör det vare sig från eller till då det inte är något man tänker på när man ser filmen. Vad man dock tänker på är hur tråkig denna film är. I praktiken är det en enda lång sexscen som sträcker sig över hela filmens speltid. Den börjar med en kort inspirationslös onaniscen för att sedan i stort sett utspela sig i den omtalade soffan. Det är bara på slutet och då för en kortare tid som man slänger in en badscen där syskonpart urinerar på varandra för att sedan visa ytterligare en kortare knullscen, denna gång i syrrans säng.

Uppenbart gjord för att locka till sig tittare via sin titel så lyckas denna film inte vara upphetsande, jag blir åtminstone inte det av att titta på den. Sedan har man svårt att förstå motivationen med scenen där paret urinerar på varandra… men det fyller säkert sin funktion för vissa tittare. Överlag känns det som om filmen är gjord för rätt så många år sedan då kvalitén är under all kritik. Dock är det svenskt och ni vet ju att jag har en förkärlek för svenska porrfilmer – den har även en amatörmässig känsla över sig – något jag också gillar. Dock är den allt för osexig för mig och det är inget som jag tillfredsställer mig själv till….tyvärr!

Originaltitel: Helena tar brorsan del 1
Språk: Svenska
Genre: Porr
Regi: Ingen regissör angiven
Skådespelare: Helena Dark (plus en kille som tydligen inte är värd att namnges!)
Format: DVD
Producerad: 200?
Länkar:
Speltid: 94 min
Distributör: Darkfilms
Releasedatum 200? (DVD)
Köp eller hyr: Helena Dark
Mitt betyg:
4 Stars (4 / 10)
Trailer:

Alla bilder © Darkfilms/Helena Dark

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *