Lesbian House Hunters 8 (2013)

lesbian-house-hunters-part-8-dvd-omslag

Girlfriend Films har släppt denna film som ingår i en populär serie av filmer som enbart innehåller tjejer och tillika tjejsex. Nu har jag inte sett någon av de tidigare men jag kan inte tänka mig att det är någon större skillnad dem emellan. I denna film ser vi skådisar som Allie Haze, Diana Prince, Sheena Ryder, Jodi Taylor, Marie McCray, Zoey Nixon och Aiden Starr vilka alla verkligen går inför vad de gör och på så sätt gör detta till en härligt sexig film att se.

Här finns en historia, husförsäljning, men i sammanhanget är den bara en bisak som fyller ut det lilla mellanrum det finns mellan sexscenerna.

Detta är hett och sexigt, jag går verkligen igång på filmen och den kåtar upp mig rejält! Den hetaste scenen i filmen är den mellan Diana och Sheena och den är otroligt upphetsande att se. Här stämmer personkemin till 100% och de båda verkar verkligen njuta av varandra. Ytterligare en het scen är den mellan Jodi och Marie och jag kan lova att Jodi verkligen verkar gilla det hon gör…och Marie verkar gilla att ta emot det Jodi ger henne! Överlag är detta en härligt uppkåtande tjejsexfilm som tillfredsställde åtminstone mina behov av en skön stund!! Spana in den du också 😉

Originaltitel: Lesbian House Hunters 8
Språk: Engelska
Genre: Porr, Lesbiskt
Regi: Ingen regissör angiven
Skådespelare: Allie Haze, Diana Prince, Sheena Ryder, Jodi Taylor, Marie McCray, Zoey Nixon, Aiden Starr
Format: DVD
Producerad: 2001
Länkar: IAFD
Speltid: 151 min
Distributör: Girlfriends Films
Releasedatum 2013 (DVD)
Köp eller hyr: Adultdvdempire
Mitt betyg:
7 Stars (7 / 10)
Trailer
Ingen trailer tillgänglig

Alla bilder © Girlfriends Films

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *