Molly – Familjeflickan (1977)

molly-dvd-omslag

I filmen finner vi Molly på semester i côte d’azur tillsammans med sina vänner. Där andra ägnar det mesta tiden till att bad, sol och att ha roligt går det mesta av Mollys tid till att tänka tillbaka på alla sexäventyr hon haft hemma i Sverige. Jag kan lova att det är inte mycket denna tjej tackar nej till och hennes aptit på sex verkar aldrig ta slut!

Klubb Super 8:a har än en gång ”räddat” en svensk klassiker inom genren porr. Där många av deras filmer mer passar inom ramen av ”erotik” är denna film mer renodlad porr. Här finns med andra ord allt vad man förväntar sig av en porrfilm; full penetration, sug, slick, lesbiska scener, till och med ansiktssprut. Men för den delen är det totalt orättvist att jämföra denna film med dagens porrfilmer! Här finns faktiskt en historia och skådespelarna är just det… skådespelare! I huvudrollen finner vi här läckra Marie Forså (Maria Lynn i denna film) som hade en lysande karriär inom genren under 70-talet. Även Nina Gunke har en lite roll i denna film, om än påklädd.

molly-01

Det är med viss sorg och vemod man ser sådana här filmer idag, översållad som marknaden är av pang-på-rödbetan-porr så skulle denna typ av 70-tals porr vara något välkommet även idag. För det går helt klart att göra porrfilmer med en vettig handling och där de erotiska inslagen blir en naturlig del av historien och inte det som dominerar helt och hållet. I dagens läge skall allt vara så snabbkonsumerat så jag tror de flesta inte skulle orka se en porrfilm med handling, alla vill så snabbt som möjligt fram till de snaskiga bitarna.

molly-02

En intressant film med en något banal handling, dock känner man att det är något äkta över den och det till trots alla avancerade sexscener. Vet inte riktigt vart man skall sätta ned fingret på denna film då den stundtals känns mer erotisk och sensuell än vad den gör grov porr. En bra film som man önskade dagens tillverkare av porr skulle se och ta intryck av. Personligen önskade jag att alla porrfilmer vore som denna!

molly-03

Originaltitel: Molly – Familjeflickan
Språk: Engelska
Genre: Porr, Erotik, Drama
Regi: Mac Ahlberg
Manus: Mac Ahlberg
Skådespelare: Marie Forså, Chris Chittell, Eva Axen, Peter Loury, Darby Lloyd Rains, Nina Gunke
Format: DVD
Producerad: 1977
Länkar: IMDB
Speltid: 101 min
Distributör: Klubb Super 8
Releasedatum 2013-01-25 (DVD)
Köp eller hyr: Discshop
Mitt betyg:
6 Stars (6 / 10)
Vinjett:

Alla bilder © Klubb Super 8

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *