Dagens porrstjärna: Anika Anderssen

Anika Anderssen

anika-anderssen
 • Namn: Anika Anderssen
 • Alias: Anika Swede
 • Hemstad: Stockholm
 • Född: 1967
 • Mål: 90-60-60
 • Höjd: 168 cm.
 • Vikt: 57 kg.
 • Ögonfärg: Blå
 • Hårfärg: Blond
 • BH-storlek: 80 H-kupa
 • Porrdebut: 2007
Annika är en tvättäkta svensk MILF. En mogen kvinna som är känd för sitt långa blonda hår och sina stora underbara H-kupstuttar. Från början var hon en helt vanlig svensk mamma från Stockholm som framgångsrikt drev ett djurinternat. Hon påstår sig även vara duktig i köket och framför allt när det gäller desserter. Dock har hon alltid haft en exhibitionistisk längtan och framför allt att andra ser henne ha sex. Detta funderade hon på under några år innan hon tog sig in i vuxenindustrin och hon gjorde sin porrdebut 2009 när hon var 41 år. Hon har gjort scener för bland annat Brazzerz, Scorland och Naughty America. Anika tycker om sin kropp och framför allt älskar hon sina enorma bröst, som hon har förstorat två gånger till den aktuella kupstorleken 80H.

Filmografi

Busty cock worshippers 2 (US)
 Busty slut Expo (US)

Länkar till Anika

Galleri: Anika leker med sin dildo

 

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *