Aya Nielsen

aya-nielsen
  • Namn: Aya Nielsen
  • Alias: Aya Holmes, Aya Pedersen, Aya Saito, Eva
  • Hemstad: Köpenhamn
  • Född: 1980
  • Mått: 85-57-85
  • Höjd: 163 cm.
  • Vikt: 48 kg.
  • Ögonfärg: Bruna
  • Hårfärg: Röd
  • BH-storlek:
  • Porrdebut: 2000
Danska Aya är otroligt populär och väldigt uppskattad för hennes stora och naturliga byst. Aya  har jobbat som strippa men även medverkat i en rad porrfilmer gjorda i både Danmark och Sverige. Aya är ett riktigt charmtroll som älskar sex. Aya har inte varit aktiv inom nordisk porr sedan 2003.

Filmografi

  • Lustgården (2000) 
  • Ridskolan (2001) 
  • Lolitans sommarlov (2001) 
  • Vikingalegenden (2001) 
  • Nordiska nybörjare 5 (2002) 
  • Svensk lusta (2002) 
  • 150 Nordiska kaskader (2002) 
  • Nordiska nybörjare 6 (2002) 
  • Ridskolan 2: Sexskolan (2003) 
  • En Viking i Hollywood (2003)

Länkar till Aya

Erotikmixbios Aya Galleri
Metart Aya Galleri
IMDB

Videogalleri

Aya – Video 1
Aya – Video 2
Aya – Video 3
Aya – Video 4

Bildgalleri