Amateur Street Pick-Ups Vol. 5 (2013)

amateur-street-pick-ups-vol-5-dvd-omslag

Detta måste vara lite av en fantasi och önskedröm för många…. att kunna glida upp till en kvinna på gatan, slänga några väl valda ord och sedan är man i säng och knullar. Ja det är vad denna film går ut på i varje fall. Man försöker naturligtvis, via filmens titel och handling, få oss som tittar att tro att detta är på riktigt och slumpartat. Men efter att ha sett massor av denna typ av klipp, videos och filmer så förstår vem som helst att så inte är fallet.

Detta går då ut på att mannen i frågan, ur vilkens synvinkel vi ser det hela, letar efter modeller. Naturligtvis handlar det hela om porr och inte något sedvanligt modell jobb även fast han säger det i början på varje möte. Tjejerna går, efter viss tvekan, alltid med på att följa mannen till olika ställen och där tar så modellandet sin start.

Jag gillar denna typ av filmer och allra helst om man lyckas vara övertygande i det slumpartade mötet och att tjejerna kan spela ut på att man är den ”vanliga” tjejen på gatan som man möter. Det gör man delvis här och det leder till ganska heta knullscener. Dock är de utformade på samma sätt nästan hela tiden och det kan ibland te sig ganska upprepande och en aning fantasilöst. Men på det hela taget är detta en upphetsande film och att man får tre timmar av heta knull klagar jag inte på! Helt klart sevärd!

Originaltitel: Amateur Street Pick-Ups Vol. 5
Språk: Engelska
Genre: Porr
Regi: Ingen regissör angiven
Skådespelare: Rosa, Cali Carter, Rebecca, Andrea Skye, Miliani Mor, Jewels Devine
Format: DVD
Producerad: 2013
Länkar:
Speltid: 181 min
Distributör: Reality Kings
Releasedatum 2013-08-27 (DVD)
Köp eller hyr: Adultdvdempire
Mitt betyg:
6 Stars (6 / 10)
Trailer
Ingen trailer tillgänglig

Alla bilder © Reality Kings

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *