Nordens största sexparty i Norrköping!

adamocheva

På Arbisteatern i Norrköping kommer inom kort  hållas en sexfest av stora mått. Det är den berömda swingerklubben Adam & Eva som håller i arrangemanget. Enligt deras hemsida bjuder man in ”alla läckra, härliga och kåta swingers” i Norden till ett party på Arbisteatern. Något som har visat sig vara väldigt populärt då evenemanget är fullbokat.

Dock är inte alla lika glada över arrangemanget. Grannar till teatern har detta att säga om det hela:

– Jag tycker inte att det hör hemma här, att de har sex och byter partners. Jag tycker det är för nära inpå småbarn och familjer, säger Louise Carlén, en av dem som bor i området, till SVT.

Det var i våras som swingerklubbens tidigare lokaler i Norrköping utsattes för en brand och totalförstördes. Sedan dess har man inte haft någon fast lokal. Därav kommer det sig att Arbisteatern blivit platsen för Nordens största sexparty, något fastighetsägaren Robin Karlsson inte har några som helst problem med:

– Om någon ringer och säger ”hej, jag vill köpa 300 biljetter” eller ”hej, jag vill hyra 40 kvadratmeter lokal” så får jag faktiskt inte fråga ”och vem ligger du med?”. Jag får inte, jag kan inte och jag vill inte göra det, säger han.

Lennart Holmqvist, pensionär som varit med i flera operett- och musikaluppsättningar på teatern, och även bor i huset, är inte heller orolig:

– Vill de krypa ner i källaren där och nuppa så får de väl göra det, säger han.

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *