150 svenska kaskader (2001)

150-svenska-kaskader-dvd-omslag

Nu var det ett tag sedan jag senast sjönk ned i soffan för att spana in en porrfilm. Men det är ju så i livet, man kan ju inte bara sitta å titta på porr hela dagarna, man måste ju utöva det man ser också!

Denna gång har jag satt i en klassiker, svensk sådan också, nämligen Maxs 150 svenska kaskader. Det är en sådan där filmserie där man klipper och klistrar bland allehanda svenska porrfilmer och visar oss nästan enbart vad som kallas för ”the money shot”. Helt enkelt slutresultatet av en knullscen, när kille sprutar.

Jag tycker och känner personligen, även om jag gillar att både suga och svälja satsen, att detta är en samling klipp som mest tilltalar killar. Här finns ju inget till handling utan syftet är nog mer att klämma ut ytterligare några kronor från publiken som i sig redan köpt filmerna klippen kommer ifrån. Det är förvisso väldigt lättittat men särskilt upphetsande blir det aldrig.

Som klassiker sett från Maxs gedigna utbud av porrvåfflor är detta roligt att se (man är nu uppe i nummer 11 av denna serie) men som något som gör mig upphetsad fungerar den väldigt dåligt!

Originaltitel: 150 svenska kaskader
Språk: Svenska
Genre: Porr
Regi: Många olika
Skådespelare: Många (70 modeller enligt omslaget)
Format: DVD
Producerad: 2001
Länkar:
Speltid: 90 min
Distributör: Maxs
Releasedatum 2001-02-01 (DVD)
Köp eller hyr: OOP
Mitt betyg:
4 Stars (4 / 10)
Trailer
Ingen trailer tillgänglig

Alla bilder © Maxs

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *