Svenska folkets sexvanor boxen (2013)

svenska-folkets-sexvanor-dvd-boxen

Svenska Folkets Sexvanor 1 – 10 med 16 timmar svensk porr, smakfullt förpackad i en exklusiv box. Detta är egentligen mycket mer än ett fantastiskt porr-erbjudande – det är även ett tidsdokument som är värt att spara i många år. Och vem vet, någon gång i framtiden kanske boxen kommer att ha ett samlarvärde. Missa inte denna unika möjlighet!

Så står det att läsa om denna härliga box av klassiska svenska porrfilmer där man gör besök i den vanliga människans sexuella vardag. Åtminstone startar denna serie så för att sedan bli allt mer modern och kännas allt mer konstgjord, ju närmare dagens datum man kommer. Men jag kan säga att så länge första hälften av filmerna känns genuina och äkta så gör det inte så mycket om andra hälften känns plastig och konstgjord!

svenska-folkets-sexvanor-1-2-dvd-omslag svenska-folkets-sexvanor-3-4-dvd-omslag svenska-folkets-sexvanor-5-6-dvd-omslag svenska-folkets-sexvanor-7-8-dvd-omslag svenska-folkets-sexvanor-9-10-dvd-omslag

Detta är som en dokumentation över svenssons sexliv från tidiga 90-talet och framåt. Som ett utdrag från de första två delarna i serien kan vi läsa att det hela handlar om: 1: Härligt heta omfamningar i sovrum och soffor med vänner och grannar. Lesbiska lekar. blöt onani och hårda samlag med äkta amatörer. Inge och Anders. ett hett par. Irene och Elisabeth. sådan mor sådan dotter. Kim och Karl i ett knull på övertid. Rosie. galen i sex. Annika och Tommie. hårdporr med hårdrockare. Helena på egen hand. Katarina förför sköna Sussie mm. Aktuell Rapport Video Svenska folkets sexvanor 2: En unik samling scener som ger dig chansen att få följa med in i grannens sängkammare. Följ med och häpna av grannens äkta oförfalskade njutning: Peter och Lena i Hornstull bjuder på ett smaskigt praktknull. Stockholmstjej med guldsugen fitta. Isabella leker med läcker löskuk. Bo och Marie. Skånes kåtaste par har det snuskigt kul ihop. Carina och Anders i en spermaorgie med kompisen Hasse mm.

Genomgående är detta hur bra som helst, Mike Beck kan detta och ibland så träffar han bara så rätt. För vem av oss är inte nyfiken på att kunna kika in genom grannens fönster eller sitta som flugan på väggen och se hur härligt de har det i sängen, vare sig de är ett par eller solo.

Detta är bortom upphetsande och jag personligen går igång på alla cylindrar och har svårt att inte tillfredsställa mig själv när jag ser filmerna (jag kan tala om att jag fick många härliga orgasmer i sällskap med dessa filmer!). Om du gillar svenskt och gillar när det är lite äldre stuk på det hela, ja då är detta definitivt en box som är väl värd att lägga pengar på! Inte bara porr utan även en härlig tidsbild av det tidiga 90-talet!

Originaltitel: Svenska folkets sexvanor boxen
Språk: Svenska
Genre: Porr
Regi: Mike Beck
Skådespelare: Irene, Elisabeth, Annika, Helena, Katarina, Susanne, Jeanette, Isabella, Marie, Carina m. fl.
Format: DVD
Producerad: 2001
Länkar:
Speltid: 960 min
Distributör: Maxs
Releasedatum 2013-05-02 (DVD)
Köp eller hyr: Maxs
Mitt betyg:
10 Stars (10 / 10)
Trailer
Ingen trailer tillgänglig

Alla bilder © Maxs/Aktuell Rapport

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *