100% Linda Lust (2004)

100-linda-lust-dvd-omslag

Linda Lust kom in i den svenska porrbranschen som lite av en frisk fläkt. Hon kändes genuint äkta och verkade verkligen älska detta med sex på alla plan. Tyvärr blev hennes karriär, av någon anledning, väldigt kort och det finns inte så mycket filmat material med henne… inte om man jämför med andra svenska porrstjärnor!

I 100% Linda Lust så får vi då ett brett smakprov på Lindas korta, men ack så sexiga, karriär! Det hela öppnar med en scen tillsammans med Samson, Sveriges mesta manliga porrstjärna, där inledningsvis Linda berättar om vad hon gillar, både i och utanför sängen. Scenen känns genuint äkta, från Lindas håll i varje fall. Och när hon säger att det går för henne i denna scen så kan man verkligen se att det gör det också! Sånt gillar jag!!

Linda är för mig ett namn man hört men jag har faktiskt inte tidigare sett något. Tråkigt då att man får en favorit vars karriär var allt för kort. Hon känns genuint äkta och jag gillar varje minut jag får se av henne. Hennes äkthet tänder mig och gör mig rejält kåt. Det är inget dåligt betyg vill jag mena 🙂 Har du aldrig träffat på Linda förut är denna samling ett utmärkt ställe att börja på. Jag tror du, liksom jag, kommer att bli imponerad av hennes engagemang och att det verkligen lyser igenom hur mycket hon gillar det hon gör!

Originaltitel: 100% Linda Lust
Språk: Svenska
Genre: Porr
Regi: Mike Beck
Skådespelare: Linda Lust, Samson m. fl
Format: DVD
Producerad: 2004
Länkar:
Speltid: 240 min
Distributör: Svensk Premiär
Releasedatum 2004 (DVD)
Köp eller hyr: Maxs
Mitt betyg:
8 Stars (8 / 10)
Trailer
Ingen trailer tillgänglig

Alla bilder © Svensk Premiär

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *