Wolverine XXX – An Axel Braun Parody (2013)

wolveringe-xxx-an-axel-braun-parody-dvd-omslag

Axel Braun har gjort sitt namn inom porrbranschen genom en rad parodier på superhjälte filmer och dess karaktärer. Denna gång har han satt klorna (blink) i Marvels Wolverine här spelad av Tommy Gunn. I denna film är Wolverine ute efter sin ärkerival Sabretooth (Evan Stone). Parodi tillägget i titeln är väl förvisso korrekt om än något långsökt. Dock är historien i filmen hyfsad och det är riktigt roligt (parodin i det hela?) att se även andra karaktärer som Rogue (Allie Haze), Spider-Man (Xander Corvus), Mariko Yashida (Asa Akira), och Jean Grey (Andy San Dimas) för att nämna några ta av sig kläderna och ägna sig åt hämningslös sex med varandra.

Skådespelarna fungerar i sin roller och kläderna är väl…okej, men först som sist handlar detta om porr och sexscenerna är stundtals riktigt heta. Det är också roligt att man tänkt till lite och använder sig av ordentliga referenser till tidigare filmer och serietidningar…även om det inte är huvudsaken med denna film. Överlag är detta en hygglig porrfilm, med bra historia, heta skådespelare och sexscener som är heta och sevärda. Inte det mest upphetsande jag sett men som lite av kuriosa är filmen väl värd att se!

Originaltitel: Wolverine XXX – An Axel Braun Parody
Språk: Engelska
Genre: Porr
Regi: Axel Braun
Skådespelare: Aiden Ashley, Allie Haze, Andy San Dimas, Asa Akira, Maya Hills, Derrick Pierce
Format: DVD
Producerad: 2001
Länkar: IMDB
Speltid: 103 min
Distributör: Vivid
Releasedatum 2013 (DVD)
Köp eller hyr: Adultdvdempire
Mitt betyg:
5 Stars (5 / 10)
Trailer

Alla bilder © Vivid

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *