Filthy Young Amateurs (2013)

filthy-young-amateurs-dvd-omslag

Ännu en i raden av så kallade ”audition” filmer, fast sanningen är att ingen av dessa tjejer gör detta för första gången. Inte för att det hindrar att detta är en bra och upphetsande film! Någon jag verkligen går i gång på i denna film är Dakota Charms, hon är ett verkligen kåt yrväder som jag kan relatera till 😉

Filmen är uppdelad i olika scener och förutsättningen är den samma för varje scen. Man pratar lite om tjejen för att sedan köra igång med sexet. Att ordet ”Filthy” ingår i titeln gör att stundtals är detta hårdare än normala porrfilmer. Det är mycket svärord, smisk och stundtals lite för mycket av det goda, i varje fall för mig.

Men överlag gillar jag denna film om än jag kunde varit utan vissa scener. Favorit scenerna är med Dakota Charms och hon får verkligen igång mig och gör så jag tänder på alla cylindrar!

Originaltitel: Filthy Young Amateurs
Språk: Engelska
Genre: Porr
Regi: Juan Cuba
Skådespelare: Dakota Charms, Luna C. Kitsuen, Sasha Casey, Alex Gonz,
Format: DVD
Producerad: 2013
Länkar: IAFD
Speltid: 146 min
Distributör: Combat Zone
Releasedatum 2013 (DVD/VOD)
Köp eller hyr: Adultdvdempire
Mitt betyg:
6 Stars (6 / 10)
Trailer

 

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *