Sara testar: Magic Fairy Massage Wand från Swedishsin

sara-testar-sexleksaker

Så har det kommit och det var med viss iver som jag öppnade paketet från Swedishsin!

fairy-01

Jag har fått äran att få testa deras sexleksaker och detta är då den första som jag testar. Och det är ingen leksak vilken som helst utan en Magic Fairy Massage Wand!!

fairy-02

Denna har jag sett många gånger i olika filmer och tv-serier och även läst mycket om på nätet! Detta skall nog, tillsammans med Rabbiten, vara den ultimata sexleksaken. Förvisso är detta nog ingen sexleksak från början utan mer en apparat för kroppsmassage. Men allt som vibrerar passar väldigt bra för att tillfredsställa även våra sexuella lustar.

Den känns väldigt gedigen gjord bara man tar i den efter att ha packat upp den. En stor fördel vid första anblicken är också att denna får ström, inte från batterier, utan genom en kontakt i väggen. Förvisso gäller det att man har en kontakt i närheten där man sitter/ligger för att slippa flytta runt saker å ting för att kunna ha det bekvämt. Men de flesta av oss har väl en kontakt eller två vid sängen 🙂 Sedan är den ju rosa och bara det är värt ett köp 😉

Detta är en stor leksak och den har en tyngd man inte är van vid när det kommer till leksaker. Något man också genast upptäcker är hur högljudd den är! Om inte annat så skrämmer den katten 🙂 Detta är då som sagt originalt inte en sexleksak utan en massageapparat för stela muskler och leder. Jag kan lova att den även gör jobbet på det planet! Efter en genomgång med denna på din kropp så sover du väldigt bra efteråt. Lägg till ett lyckligt slut och du har en ultimata apparaten i din byrålåda.

Detta är heller inget precisionsverktyg utan dess breda huvud gör att man stimulerar ett långt större område än bara klittan. Dock har huvudet kanter som är väldigt sköna att stimulera klittan med. Svårigheterna kan vara att få ett riktigt bra grepp om leksaken och stundtals känns det som om det skulle behövas två händer.

Denna leksak har inte så många val eller finesser utan går från låg vibration till ”herre min gud” och inte mycket mer. Dock behöver den inte alla extravaganta finesser heller utan den gör sitt jobb med vad den har. Detta är som sagt en kraftfull massageapparat och högsta inställningen kan lätt bli alldeles för mycket. Men alla är vi olika och vissa kan vara mer känsliga än andra på detta område. Denna apparat gav mig dock orgasmer som nog fick grannarna att undra om det förekom porrfilmsinspelning eller djurplågeri i min lägenhet. Har man inte sett stjärnor förut så kommer man definitivt göra det efter en stund med denna ”trollstav”!

Det som är suveränt med denna stav är att tillverkarna tänkt till och säljer även tillbehör till dem! Detta gör staven mer flexibel och kan tillfredsställa ytterligare behov hos dess användare.

Det finns förvisso även nackdelar när det kommer till denna stav och det handlar uteslutande om rengöringen. Den har skrymslen och vrår där ”saker” fastnar och eftersom den inte är vattentät är det inte att rekommendera att rengöra den under rinnande vatten. Det är också väldigt svårt att sätta på en kondom på den som skydd, så något sorts skydd vore bra om det såldes till denna stav. Dock med lite fippel så fick jag dit en kondom och då är den lätt att hålla ren. Annars är att rekommendera en lätt fuktig trasa och en tandborste för att komma åt överallt.

+: Den kommer garanterat att ge dig orgasm. Den har tillbehör. Fungerar även för att ge dig kroppsmassage.

-: Har kort sladd (förlängningssladd är att rekommendera). Svår att rengöra. Inte vattentät. HÖGLJUDD!

Summering: Det höga ljudet och svårigheten att rengöra kan avskräcka från att skaffa denna stav. MEN orgasmerna gör det väl värt det lilla besväret! Vill du uppleva de mest intensiva orgasmer du någonsin haft som garanterat sätter fart på grannarna, ja då är detta staven för dig!!

Mitt betyg:

10 Stars (10 / 10)

 

You may also like...

1 Response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *