Teenage Sex Addicts (2013)

teenage-sex-addicts-dvd-omslag

Stundtals kan jag bli väldigt irriterad när en porrfilm innehåller ordet tonåring i titeln. Jag förstår syftet — Det lockar!

Men någonstans så förstår vi väl alla att detta inte handlar om tonåringar? De må se unga ut men även i USA så måste man vara myndig för att medverka i en kommersiell porrfilm.

Med det sagt, så har denna porrfilm något speciellt, jag gillar stämningen i den, man kan nästan ta på kåtheten i scenerna, så laddad är atmosfären i filmen. Det tar inte lång tid innan jag är helt inne i den och att jag blir kåt är bara förnamnet!!

Scenerna är mjuka i sina utförande och även om skådisarna är riktigt snygga så känns de genuint äkta i sina roller. Filmens största bidrag till att kännas äkta är också att här förekommer ingen dialog. Vi får med andra ord fantisera om vad som hänt innan, även om lite ledtrådar finns, som till exempel i första scenen där en resväska finns i bild.

Det enda som drar ner filmen något är dess titel och förekomsten av det obligatoriska avslutet, sprut i ansiktet. Men trots det så blir jag förvånad över hur mycket jag gillar denna film! Den tilltalar mig på många plan och jag kan känna igen mig i att man kommer hem efter att inte ha sett varandra på länge och hur kåtheten vibrerar i luften, hur man har svårt att inte bara kasta sig över personen och knulla livet ur dem, hur härligt skakig man är i beröringarna av varandra och hur tillfredsställd man kan känna sig efteråt — Mmm underbart! 🙂

Originaltitel: Teenage Sex Addicts
Språk: Engelska
Genre: Porr
Regi: Ingen regissör angiven
Skådespelare: Kameya, Hannah, Demida, Neona, Ariadna
Format: DVD
Producerad: 2013
Länkar:
Speltid: 113 min
Distributör: Juicy Entertainment
Releasedatum 2013 (DVD)
Köp eller hyr: Adultdvdempire
Mitt betyg:
8 Stars (8 / 10)
Smakprov ur filmen:

 

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *