The Training of a Domestic MILF (2013)

Förvisso så tittar jag en och annan gång på porr på nätet men aldrig att jag har betalat för innehåll. Så när jag då får tillgång att titta på en sida som TheTrainingOfO.com (anspelar till filmen ”Berättelsen om O”) var det en väldigt spännande upplevelse. Överlag så handlar sidan om BDSM-världen och jag har valt att kolla in en av filmerna som ligger på sidan. Dessa är uppdelade i fyra avsnitt och handlar om träning inom BDSM för en tjej/kvinna. Den film jag kollat på går under titeln, ”The Training of a Domestic MILF”.

Simon 001

Detta handlar om en något äldre kvinna, medelålders, vid namn Simon Sonay som uppenbart har barn också (se titeln). Det hela börjar med att hon intervjuas av vad som kommer visa sig är ”Mastern” i det hela. Hon berättar lite om sig själv och varför hon vill medverka i denna träning. Så när väl träningen börjar är det ganska uppenbart hur detta kommer att gå till. Man börjar ”mjukt” för att hela tiden göra det hårdare och hårdare. Så här får vår MILF börja med att huka sig i en väldigt ansträngande position hållandes tallrikar och muggar över vad som känns en väldigt lång tid. Hon får under tiden detta pågår mottaga piskrapp och även elstötar via en så kallad ”kofösare”.

Simon 002

Hon blir efter detta bunden och klädnypor sätt på hennes bröstvårtor, samtidigt som hon stimuleras via en magic wand och får suga på en väldigt grov dildo. Även här piskas hon och får hela tiden känna på mer och mer av träningen.

Simon 003

Som sagt eskalerar det hela men i slutet av filmens alla delar så får hon ändå sin belöning, så att säga. Det hela är ofta i form av att hon får lov till att få en orgasm.

Simon 004

Det är en ständig dominanslek mellan ”Mastern” och ”Slaven”, det gäller att lära sig regler utantill och att ta emot allt som mastern ger slaven. Olydnad straffas och lydnad belönas. Jag gillar förvisso lite hårda tag i sängen, men jag har aldrig upplevt något som är ens i närheten av vad denna kvinna får uppleva. Är det grovt, jo det är det! Verkar det plågsamt, jo det gör det! Är det upphetsande att se, så in i norden! Jag vet inte vad det är men jag blir väldigt kåt av att se detta. Lockar det mig att vilja prova? Det är en sån där kluven känsla. Visst vore det väldigt spännande att helt lämna ut sig i händerna på någon annan. Men å andra sidan är frågan om man skulle klara av denna träning? Vad det gäller mig personligen är jag tveksam till det!

Okej…ser man så till produktionen av dessa filmer så är de väldigt bra gjorda. Kvalitén är hög både vad det gäller innehåll och hur det är inspelat. Det är fint paketerat med andra ord och känns genuint äkta rakt igenom. Men upplägget, som får en att känna att detta är Simons första gång att mottaga en sådan här behandling, är en illusion. Likt så många andra auditionfilmer är ”skådespelaren” långt mer erfaren än vad de får det att låta. Simon Sonay har medverkat i tonvis av sådana här produktioner så det är ingen duvunge vi får se.

Trots såna saker känns detta ändock genuint äkta och tilltalar verkligen mig! Sedan är frågan också en om kostnad. Att vara medlem (som man måste vara) på denna sida får man hosta upp runt 30 dollar i månaden, alltså runt 200 svenska kronor. Är det värt det? Nej inte för mig i varje fall. För en person som är genuint intresserad och själv lever i BDSM-världen kan det nog vara värt det hela, men för oss andra, nyfikna, inte så mycket faktiskt. Då är det mer värt att köpa en film i ämnet istället!

Originaltitel: The Training of a Domestic MILF
Språk: Engelska
Genre: Porr
Regi: Ingen regissör angiven
Skådespelare: Simon Sonay, Master
Format: VOD
Producerad: 2013
Länkar:
Speltid: ca 200 min
Distributör: TheTrainingOfO.com
Releasedatum 2013 (VOD)
Köp eller hyr: TheTrainingOfO.com
Mitt betyg:
8 Stars (8 / 10)
Trailer
Bilder från filmen:

Alla bilder Copyright ©2013 Kink.com

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *