Hot Chicks Big Fangs (2013)

hot-chicks-big-fangs-dvd-omslag

Okej det är ju inte så svårt att gissa vad denna film handlar om… det räcker ju med att kolla in titeln.

Män av alla åldrar och storlekar luras av dessa ”farliga” kvinnor att dels ha sex med dem, men sedan också bli deras föda… ja de är vampyrer. Men det faktumet är som ni förstår bara en bi-sak i denna film och det hela går ut på det sedvanliga knullandet. Och hur trist det konstaterande än låter, så är det sanningen, för förutom sitt tema är denna film en ordinär porrfilm helt enkelt.

Den är förvisso väldigt snyggt filmad och man lyckas till viss del även skapa en lite mörkare stämning i filmen via dess dystra scenerier. Men som porrfilm sett så bjuds vi inte på något nytt och det hela är som sagt ganska standard. Men skall jag säga, här finns något som är väldigt läckert, nämligen tatueringar. Shit va upphetsande det är att se Bonnie Rotten i denna film med alla hennes tatueringar. Jag är väldigt svag för det och scenerna med henne får igång mig rejält. Funderar i min stillhet om det finns erotiska filmer som bara innehåller tatuerade… som en fetishfilm? Det är något jag måste ta reda på.

Denna film får inget högt betyg, bara godkännt, men ett plus i kanten för tatueringar som gav mig en skön stund framför tv:n!!

Originaltitel: Hot Chicks Big Fangs
Språk: Engelska
Genre: Porr
Regi: Keiran Lee
Skådespelare: Bonnie Rotten, Monique Alexander, Nikki Benz, Romi Rain
Format: Blu-ray
Producerad: 2013
Länkar: IAFD
Speltid: 135 min
Distributör: Digital Playground
Releasedatum 2013-11-05 (DVD)
Köp eller hyr: Adultdvdempire
Mitt betyg:
5 Stars (5 / 10)
Trailer

 

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *