Jakten på den perfekta vaginan

the-perfect-vagina

Det är otroligt vad fåfänga vi människor kan vara. Jag kan acceptera om någon lider av sitt utseende/sin kropp, om den har någon sorts defekt som är så pass påtaglig att den påverkar ens liv. Men när vi kommer till att ändra på kroppen för att uppfylla något sorts konstlat ideal jag då är vi verkligen ute på fel väg. Har precis kollat på den här väldigt skrämmande dokumentären om ”The Perfect Vagina” och för mig är detta så långt åt fel håll man kan komma! Vart kommer detta ifrån egentligen, för jag kan i min vildaste fantasi inte föreställa mig att till exempel en kille har något emot alla variationer av fittor som finns där ute. Det känns tyvärr som ett ”småflicksideal” där allt skall vara perfekt platt, slätt och jämt utan att något sticker ut och syns.

Och var kommer dessa ideal ifrån? Jag har en känsla av att här spelar media in väldigt mycket och porrfilmens slätrakade-silikon-ideal lyser igenom här. Är vi tjejer verkligen så skrämda av vårt köns utseende att vi funderar på att ändra på det? Tycker att vi skall lära oss älska det vi har och framför allt lära känna vad vi har. Varför inte ta fram en spegel och titta efter vad det är som killarna blir så upphetsade av!! För inte handlar våra fittor om att uppfylla något glorifierat visuellt ideal, nej fittan är till för att användas! Den är praktiskt för att reglera kroppen, den skapar liv och förlöser detta liv också och den är till för att njuta med och av!!!

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *