The Sweetest Taboo (2012)

the-sweetest-taboo-omslag

Jag har fastnat lite på BDSM temat, vilket jag tycker är en fascinerande värld. Inte helt säker på hur mycket jag skulle involvera mig själv om jag fick chansen, men lite lätt BDSM är alltid upphetsande. I de filmer jag sett den senaste tiden tar man det till det extrema och även om jag inte själv, kanske, skulle vilja uppleva det dom upplever, så är det otroligt upphetsande att se och jag blir väldigt kåt av det hela!!

Favoritstället att titta har blivit sidan SexAndSubmisson.com och av alla deras medverkande skådespelare bara älskar jag Simone Sonay, som är helt fantastisk och otroligt upphetsande att se!

Denna gång har jag sett filmen ”The Sweetest Taboo” som i sig försöker spela lite på incesttemat. Inte fullt ut då ”dottern” i filmen är en styvdotter…men ändå. Här ”utnyttjas” hon, om än frivilligt, av sin styvmamma och hennes pojkvän, alltså inte fadern. Ja man får inte lägga så mycket vikt vid uppbyggnaden och logiken som ni hör!

Men det hela är så ett ett förbjudet rollspel mellan styvmor, styvdotter och hennes kinky pojkvän Ramon. Styvdottern Chastity är väldigt flörtig gentemot styvmoderns pojkvän och som straff för detta blir hos så bunden och utnyttjad av de båda vuxna. Och även om det förekommer inslag av BDSM i filmen så verkar den i slutänden mest gå ut på att knulla så mycket som möjligt. Här finns även elektrosex med i bilden. Det hela är relativt ”snällt” i sitt utförande och inte lika hårt som tidigare filmer jag sett. Inte för att det är ett minus i sig, men jag hade förvänta mig lite mer action så att säga.

Det som får igång mig när det gäller sådana här filmer är det hjälplösa i situationen. Att vara bunden och ha en gag för munnen och inte kunna påverka situationen är väldigt lockande och i sig väldigt upphetsande. Så även om jag tyckte denna var lite tam när det gäller BDSM delen så blev jag ändå kåt av det jag såg och gick igång rejält. Vilket i sig är ett väldigt bra betyg för filmen. Mest upphetsad blir jag över Simone Sonay som jag tycker är en fantastisk kvinna som verkligen verkar älska det hon gör! En sak är säkert, jag skulle inte ha något emot att dela säng med henne!

 

Originaltitel: The Sweetest Taboo
Språk: Engelska
Genre: Porr
Regi: Regissör okänd
Skådespelare: Simone Sonay, Ramon Nomar, Chastity Lynn
Format: VOD
Producerad: 2012
Länkar: SAS
Speltid: 76 min
Distributör: Kink.com
Releasedatum 2012 (VOD)
Köp eller hyr: SAS
Mitt betyg:
7 Stars (7 / 10)
Trailer

Copyright © SexAndSubmission.com/Kink.com

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *