Sara testar: Lelo NOA från Vuxen.se

sara-testar-sexleksaker

Okej, det har inte blivit så många recensioner av sexleksaker som jag hade tänkt mig. Detta beror på olika omständigheter som jag måste ta i tag i och lösa. Men jag tänkte ändå att ni skulle få en ny recension av mig! Och vad jag har provat är den lilla Lelo Noa som jag köpte på Vuxen.se!

lelo-noa-01

Tveklöst är detta en leksak som känns väldigt lyxig i sitt utförande. Den levereras i väldigt snygg förpackning som inte alls drar tankarna till vad den innehåller. Med andra ord så är denna förpackning inte belamrad med massor av nakna tjejer. Utan här satsar man mer på stil och finess!

lelo-noa-02

I lådan, som är vit, hittar man själva leksaken, en USB-laddare, en sammetspåse för förvaring, instruktionsbok och även en liten förpackning med glidmedel.

lelo-noa-03

Jag kan väl dra lite info om själva leksaken också. Den är utformad för att användas både själv och tillsammans med en partner. Den tunnare änden förs in i fittan medan den andra ligger ovanpå klittan. Detta skall då stimulera både G-punkten och klitoris samtidigt. Med en partner så får även han/hon ta del av vibrationerna, som är sex stycken till antal, samtidigt som partnern ökar trycket mellan leksak och klittan. Detta är en laddningsbar leksak som håller strömmen runt två timmar…påstår man i varje fall.  Men tyvärr så lyckades denna lilla leksak inte skapa någon magi för mig… den var inte ens i närheten av att stimulera min G-punkt! Detta var ett faktum då jag själv inte hjälper till med händerna och styr den rätt… men inte vill man hålla på och fippla med denna samtidigt man har en partner ovanpå sig! Försökte komma på i vilken ställning detta skulle fungera av sig självt utan min egen påverkan, via mina händer, men hur jag än vred och vände på det hela så insåg jag att det var omöjligt. Den är helt enkelt för kort för att lyckas med detta.

lelo-noa-04

Men sedan fick jag en snilleblixt och vände på det hela… med andra ord så förde jag in den där bak istället och wow då ökade trycket rejält då den tjocka änden var inne i min fitta. Lägg där till en kuk och lyckan är total! Jag lovar, det är på detta sätt den skall användas inte tvärtom!! Men som sagt, använder du den på egen hand så kan du få hur härliga orgasmer som helst av denna! Det tråkiga är att den är gjort för att användas tillsammans med en partner… och då tillfredsställer den mer partnern än mig i varje fall!

Summering

Plus

Mjuk som silke, utan skarvar.

Ergonomisk design med ett litet spår så hans kuk kan glida fram och tillbaka utan problem.

Häftig USB laddare.

Styrning med en enda knapp.

Sex hastigheter som man lätt styr med en enda knapp.

Väldigt kompakt och tystlåten. Perfekt för resan!

Kraftfull motor som ger goda vibrationer både för dig och honom.

Vattentät för alla härliga äventyr i vatten.

Kan användas i kombination med Lelos Sense Motion Remote

Fungerar bra på egen hand på traditionellt sätt men oj vad mycket bättre för analen!

 

Minus

En storlek passar tyvärr inte alla.

Fumligt glidig när allt blir vått.

Usel manual, bättre spana in Lelos hemsida för detaljerade instruktioner.

10 Stars (10 / 10)

Tvekan nu inte att investera i lite vardagslyx! Gå in på Vuxen.se och inhandla en Lelo NOA du också! Själv tänker jag krypa ned i soffan och avnjuta denna lilla vän igen!

Puss och kram Sara!


Onani med Lelo NOA powered by YouPorn.

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *