Pure MILF #4 (2013)

pure-milf-4-dvd-omslag

Okej det är söndag, det regnar ute och mycket till julstämning har inte infunnit sig ännu… Det är varmt inne och lite så där småmysigt ändå. Och naturligtvis blir jag lite småkåt av det hela. Kanske dags att titta på ännu en film jag fått, medan man ändå är på humör!

Denna gång har jag sett en så kallad MILF-porris. En genre jag gillar faktiskt då jag tycker det är härligt med lite äldre, kåta kvinnor. Dock har man nog genom åren vridit det hela lite väl mycket över till yngre kvinnor. Men visst, även yngre kvinnor kan ha barn. Dock var detta nog inte grundtanken från början, för vad har man gjort då? Jo en helt vanlig porrfilm!

Här bjuds vi då på fem olika scener med vad man kallar för passionerade MILFs och visst är dom väl det. Men detta är groteskt stiliserat, allt är så jäkla vitt och välordnat. I övrigt är det snygga skådisar och visst är de lite äldre. Men allt för mycket silikon, allt är för tillrättalagt och det känns väldigt plastigt och konstgjort. Nej detta är ingen film som tilltalar mig och kåt blir jag definitivt inte!! Så jag får leta vidare och se vad jag kan njuta till!

Originaltitel: Pure MILF #4
Språk:
Engelska
Genre: Porr
Regi: Brother Love
Skådespelare: Liza Del Sierra, Jenni Lee, Jessica Jaymes, Devon, Veronica Avluv
Format: DVD
Producerad: 2001
Länkar: IMDB
Speltid: 94 min
Distributör: Digital Sin
Releasedatum: 2013 (DVD)
Köp eller hyr: Lastbryggan
Mitt betyg:

2 Stars (2 / 10)

Trailer: Ingen trailer tillgänglig

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *