The Family That Lays Together (2013)

the-family-that-lays-together-dvd-omslag

Så efter förra fiaskot till film (Pure MILF 4) så tar jag å tittar på ännu en film från Digital Sin. Denna ingår i en serie som kallas ”Tabu Tales” och den titeln lockar en hel del.

Detta är en historia om förbjuden lust som går över till det otillåtna. Så lite av incestvarning ligger över denna film trots att det är styvbarn, styvfäder, styvmödrar som roar sig kungligt med varandra. Jag gillar denna film för den är väldigt annorlunda mot de sedvanliga porrfilmerna. Dels har den en historia som fungerar och stundtals blir väldigt komplicerad. Dialogen fungerar också även om dessa porrskådisar inte är skådisar i ordets rätta bemärkelse. Men mest av allt gillar jag hur det hela är filmat! Det känns som ”riktig” film och tonerna är åt det mörka, gråa hållet. Detta ger filmen en ruff känsla och ökar bara på stämningen av att det är något förbjudet som pågår.

Jag skulle inte vilja leva i denna familj, men att få sitta å titta på är bara såååå upphetsande kan jag lova!! Så jag mös ner i soffan och började njuta tillsammans med karaktärerna på filmen och det dröjde inte länge innan den första härliga orgasmen rann över mig. Mmmmm, nu får ni ursäkta mig för jag skall fortsätta njuta av denna regniga söndag, av förbjudna historier, och naturligtvis av mig själv!! Vad gör ni denna söndag? 😉

Originaltitel: The Family That Lays Together
Språk: Engelska
Genre: Porr
Regi: Jacky St. James
Skådespelare: Bailey Blue, Jenna J Ross, Maddy O’Reilly, Vanilla DeVille, Alec Knight, Mark Wood, Xander Corvus
Format: DVD
Producerad: 2013
Länkar: IAFD
Speltid: 123 min
Distributör: Digital Sin
Releasedatum 2013 (DVD)
Köp eller hyr: Lastbryggan
Mitt betyg:
8 Stars (8 / 10)
Trailer
Ingen trailer tillgänglig

Copyright © Digital Sin

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *