Kate Moss i Playboy 2013

När de illustra tidningen Playboy firar 60-år slår man på den stora trumman. På omslaget har man ingen mindre än Kate Moss som naturligtvis också förgyller insidan av tidningen. Det var med viss pompa och ståt som man härom veckan premiärvisade det nya numret. Kate Moss var även hon på plats för att fira tidningen jubileum! Här nedanför kan ni se lite bilder på henne från tidningen men även från premiären! Vi gratulerar naturligtvis 60-åringen och önskar all lycka i framtiden!

Det finns ingen galleri valts eller galleriet har tagits bort.

Kate Moss på premiären av jubileumsfirandet!

Det finns ingen galleri valts eller galleriet har tagits bort.

Kate Moss visar upp jubileumstidningen omslag på Instagram

kate-moss-instagram-634x675

Copyright © Playboy

 

You may also like...

2 Responses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *