Dejten (2013)

dejten-dvd-omslag

Okej…det hela startar upp med en trallvänligt liten låt och en pittoresk bild över något ställe i Sverige. Men därifrån startar all galenskap, och då pratar jag om filmens handling och allsköns karaktärer. Detta ställe verkar vara en samlingspunkt för nordens alla medborgare…eller åtminstone några av dem. Vi får börja med att möta den dummaste bimbon i världshistorien, hon heter Inga (fast senare inte) och pratar engelska med den värsta svenska brytningen. Hon skall få besök men vet inte vad hon skall laga för mat. Då ringer hon sin norska väninna för råd, köttbullar blir det, men aj då!! Köttfärsen är frusen, vad göra? Jo, då ringer man sin syster, som är svensk…och Inga får nu plötsligt namnet Angela av sin syster…okej…systern ber sin danska pojkvän handla åt Inga/Angela och filmens första sexscen tar vid.

Dejten 01

I nästa scenskifte så möter vi en thailändska som möter på, vad som låter att vara, ännu en person med utländsk brytning. Och så fortsätter det. I denna scen skall tydligen mannen köpa snus av vad som verkar vara byns fixare. Hon har allt man kan behöva, snus, filmer you name it! Som upplagt för ännu en sexscen och denna gång får vi en trekant!

Dejten 02

Dejten 03

Dejten 04

Som ni hör av inledningen så känner man sig en aningens förvirrad av denna film. Alla språk, dialekter och brytningar men även själva handlingen, som om vi ska vara ärlig, går ut på att en dansk kille skall köpa köttfärs åt sin flickväns syster…

Sexscenerna är väldigt standard i sitt utförande även om några av dem är riktigt upphetsande. I filmen finns även en fyrkant, tre tjejer och en kille, vilket kanske inte tillhör vanligheten i svensk porrfilm!

Dejten 05

Dejten 06

Dejten 07

Så kommer vi så fram till den dejt som filmen handlar om. Det blev inga köttbullar, dansken hamnade hela tiden på sidospår och lyckas aldrig handla den köttfärs som Inga/Angel behöver. Så vad bjuda på? Som den bimbo hon är så tycker hon att kattmat är en utmärkt anrättning att bjuda på och så blir det. Innan själva knullandet kommer igång, dem emellan, så avnjuter de en kattmatsmiddag tillsammans…urk! Det blir knull och sprut även här och filmen avslutas sedan med ytterligare en trekant, denna gång mellan systrarna och den danska pojkvännen

Dejten 08

Dejten 09

Dejten 12

Dejten 13

Dejten 14

Som ni vet så gillar jag svensk porrfilm och även om denna film är åt det snurriga hållet så blir det hela underhållande ändå. Det ligger något komiskt över det hela och kombinerar man det med bra knullscener ja då funkar det i min bok! Jag blev kanske inte så kåt och upphetsad som jag trott innan, men jag fick åtminstone motionera skrattmusklerna…istället för fittmusklerna!

Originaltitel: Dejten
Språk: Svenska
Genre: Porr
Regi: Johan Andersson
Skådespelare: Caroline Andersen, Isabel Vibe, Jannika, Kia Eriksson, Trinda Throng, Vanessa, Brianna, Mr. Martini, Kristoffer
Format: DVD
Producerad: 2013
Länkar:
Speltid: 130 min
Distributör: Maxs
Releasedatum 2001 (DVD)
Köp eller hyr: Maxs
Mitt betyg:
7 Stars (7 / 10)
Trailer
Ingen trailer tillgänglig

 

 

You may also like...

1 Response

 1. Fittslickaren skriver:

  Detta är fruns favorit.
  Helst i slutet när dom ligger i soffan och har trekant och tjejerna ligger på varandra och killen knullar först den ena och sedan den andra fittan.
  Och när dom knullar analt.
  Kram Fittslickaren

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *