Sara: En het jul!

Så har julen kommit å gått. Själv blev jag helt ensam i jul av olika anledningar. Så jag funderade på vad jag skulle göra, bara sitta hemma, eller gå ut och roa mig.

Från början tänkte jag att jag inte orkade ge mig ut och fira julen på krogen men så fick en vän mig att ändra mig. Men kvällen började inte så bra då jag inte direkt kände för att vare sig dricka eller känna mig glad överlag. Men med lite mer dricka så började känslan rinna av mig och ju mer av kvällen som passerade, desto roligare hade vi.

Min väninna var redan från start på jakt efter någon att ta hem och sätta på, men inte jag, inte denna kväll…skulle helt enkelt inte ha orkat. Ack vad fel man kan ha!

Så för att inte dra ut på det hela så fick min väninna inget napp och var lovligt frustrerad framåt natten. När hon väl insåg att det inte skulle bli något så ville hon nästan genast att vi lämnade stället och begav oss hem. Sagt och gjort gick vi hem till mig, där jag började bädda i ordning gästsängen åt henne. Ute ifrån vardagsrummet kunde jag då och då höra hennes missnöjda läten.

Gick ut å pratade lite med henne och hon var mer än lovligt frustrerad och kåt, men ingen att tillfredsställa sig med.

Vi småpratade och tittade på tv, när plötsligt jag kände en smekande hand på mitt ena bröst. Hon viskade lite till mig och jag undrade vad hon sa.

”Vill du inte…mysa lite med mig? Jag är så sugen…”

Jag har tidigare varit med en tjej två gånger och även om jag gillade det, så är det nog killar som i första hand gäller för mig. Men hennes beröring gjorde mig kåt och snart kysste vi varandra medan kläderna åkte av i flygande fart.

Hon kysste mig över magen och det dröjde inte länge innan jag kände hennes varma tunga mot min fitta. Rös av välbehag och lutade mig njutande bakåt medan hennes tunga utforskade min fitta.

no images were found

Jag kan lova att det inte dröjde länge innan den första härliga orgasmen kom och en underbar våg av värme spred sig genom kroppen. Jag var inte sen att återgälda hennes behandling av mitt sköte, utan jag var kvickt på plats för att slicka hennes nu väldigt våta fitta. Lite trevande slickade jag henne och kände smaken av hennes sköte, detta gjorde mig ännu kåtare och jag slickade henne allt ivrigare.

no images were found

Så kåt som hon var just då så kom hon nästan genast och skrek ut sin orgasm. ”Låt grannarna undra tänkte jag för mig själv med ett leende”.

Vi pustade ut lite och bestämde oss sedan för att förflytta oss till min säng där vi fortsatte att njuta av varandras varma kroppar.

Så, på det hela taget blev det en väldigt lyckad julafton för min del! Morgonen efter var det lite blyga leenden inför varandra, men vi tog farväl av varandra med en het kyss och ett löfte till varandra, att detta måste vi göra om någon gång.

Hur var eran jul? 😉

 

You may also like...

1 Response

 1. Fittslickaren skriver:

  Mmmm de ser så mysigt ut.
  Härligt att båda era fittor va rakade.
  Hoppas de kommer fler bilder på erat sex en annan gång.
  puss på klittan.
  Fittslickaren

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *