Sara: Rimjobs

Rimjobs
Fick frågan från en av våra läsare vad jag tycker om att slicka en kille i analen. Det är absolut inget jag har något emot. Har upptäckt att killar (ofta) gillar det och de är väldigt känsliga där. Så för mig kan det vara riktigt upphetsande att slicka en kille där samtidigt som man runkar hans kuk. Dock gäller det att känna av om han gilla det, och det brukar jag göra under tiden jag suger av en kille. Man kan prova att slicka och suga på hans pung och sakta slicka nedåt. Reagerar han med ett stön så vet man att man hittat rätt. Det är också härligt att suga av en kille och samtidigt föra in ett finger i analen på honom. Trycker man mot prostatan samtidigt som man suger hans kuk så kan han få den mest fantastiska av orgasmer!

Så, så länge hygienen beaktas så har jag absolut inget emot att tungknulla en kille i analen. Och gillar han det så får även jag något ut av det!! För hur kåt blir man inte av att höra honom stöna högt av njutning och tillslut komma som han aldrig kommit förut!

Hur vanligt det är att tjejer gör detta vet jag inte. Dock får jag känslan av att det inte tillhör vanligheterna då killarna ofta påpekar att de aldrig varit med om det, och att de aldrig kommit så starkt och skönt tidigare. Så killar, gillar ni detta? Och är det ovanligt att det händer er?

 

You may also like...

1 Response

  1. J. skriver:

    Absolut gillas det mucho. Men jag tror tyvärr inte jättemånga tjejer har provat att ge sin kille/kk ett skönt tungknull. Däremot så verkar de tjejer jag träffat inte ha något emot att ge det, kanske har jag bara haft tur?

    Jag har åtminstone träffat 6 olika tjejer som gett mig den behandlingen som aldrig provat det innan och alla har sagt att de gillade det. Kanske också för att de själva fick samma behandling av mig sen hoho. Hur som helst, tummen upp för rimjob

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *