Tricia Helfer & Katee Sachoff nakna för välgörenhet!

acting-outlaws

Förut spelade de mot varandra i tv-serien ”Battlestar Galactica” och nu kastar de kläderna för deras välgörenhetsorganisation Acting Outlaws. 

Vi pratar naturligtvis om skådespelerskorna Tricia Helfer och Katee Sachoff som blev goda vänner under deras tid i ”Battlestar Galactica”. Så pass att de tillsammans startade välgörenhetsorganisationen Acting Outlaws där de båda – ofta på motorcykel – deltar i olika aktiviteter vars syfte är att samla in pengar till olika ändamål.

Som ett exempel samlade de in pengar för Gulf Retoration Network, som jobbar för att bevara och återställa den Mexikanska golfen, genom att köra motorcykel mellan Los Angeles och Louisiana.

Under förra året släppte de en kalender och nu är det dags för en ny, enligt Zap2it. Kalendern består av svartvita bilder på Helfer och Sackhoff både naken och påklädda.

Närmast kan vi se de två stjärnorna i en varsin TV-serie. Sackhoff i tredje säsongen av A&E:s ”Longmire” och Helfer i den kommande serien ”Killer Women” som har premiär den 7 januari på ABC.

Vi har även lagt upp en video där vi kan se hur det gick till när kalendern plåtades:

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *