Tila Tequila Uncorked (2011)

tila-tequila-uncorked-dvd-omslag

Detta är så den första ”läkta” sexvideon från den före detta MTV stjärnan Tila Tequila, kallad Tila Tequila Uncorked. Personligen har jag inte sett programmet A Shot At Love som gjorde henne känd. Dock har man inte kunnat undgå att se denna sexiga tjej överallt i media och på nätet. Nu senast gjorde hon ett uttalande om att Fast and Furious stjärnan Paul Walker fallit offer för ett ”ritual mord”. Sedan dök det upp bilder på denna 32-åriga modell klädd i Nazistuniform och gjorde uttalanden om att hon gillar Adolf Hitler, på Facebook. Ja ni kan förstå att hennes fans inte var roade! I samma veva har hon även släppt en ny porrvideo där hon, till skillnad från denna film, har sex med en man. Tila är ju uttalad bisexuell. Jag skall skriva om den filmen också som går under titeln Tila Tequila Back Doored and Squirting, men det får bli lite längre fram…

Man må hata eller älska detta lilla yrväder men ack så sevärd hon är. Som sagt, hon var stjärnan i MTV:s A Shot at Love, och har dessutom visat upp sig i tidningar som Playboy, Penthouse, Maxim, och i massor av modetidningar. Men bakom denna välstädade yta finns en mer..snuskig brud och om något så är denna film beviset på det!

I denna film får vi så följa Tila när hon ger sig i lag med två andra tjejer för en het och vild kväll av allehanda lesbiska yttringar. Här slickas och pullas, används leksaker och naturligtvis så filmas allt. Och jag kan inte säga annat än att detta är både hett, svettigt och otroligt upphetsande att se! Förvisso så springs det mycket i denna film och känns lite som en cirkus med tjejer som har lite för mycket i både plånboken och innanför västen…får man en känsla av!

Det hela känns inte särskilt ”läkt” om jag säger så, det är lite för tillrättalagt för det. Men är den läkt så hurra för det! Så länge man blir upphetsad och kåt av det man ser så är det ett bra betyg för det man ser. Lite mer speciellt blir det om personen/personerna man ser är kändisar, även om Tila Tequila inte direkt känns som någon superkändis. Jag hade en skön stund med mig själv till denna film och som film så tilltalar den både män och kvinnor att se! Jag gillar Tila, i varje fall i denna film!!

 

Originaltitel: Tila Tequila Uncorked
Språk: Engelska
Genre: Porr
Regi: Ingen angiven
Skådespelare: Tila Tequila, Charlie Laine, Kristina Rose
Format: DVD
Producerad: 2011
Länkar: IAFD
Speltid: 137 min
Distributör: VIVID
Releasedatum 2011-02-14 (DVD)
Köp eller hyr: Adultdvdempire
Mitt betyg:
7 Stars (7 / 10)

Copyright © Vivid

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *