Sex i duschen!!

Hur underbart är det inte att mysa tillsammans med någon i duschen eller ett varmt härligt bad?! Vad föredrar ni, dusch eller bad?

tumblr_mynatycCdI1t2iu5ho1_500

tumblr_mynatycCdI1t2iu5ho10_400

tumblr_mynatycCdI1t2iu5ho9_500

tumblr_mynatycCdI1t2iu5ho8_500

 

tumblr_mynatycCdI1t2iu5ho7_500

tumblr_mynatycCdI1t2iu5ho6_500

tumblr_mynatycCdI1t2iu5ho5_500

tumblr_mynatycCdI1t2iu5ho4_500

tumblr_mynatycCdI1t2iu5ho3_500

 

 

You may also like...

4 Responses

 1. Fittslickaren skriver:

  Vi har vanligast sex i duschen.
  Men de är härligt att bada båda två och tjejen sätter sina ben på kanten när man ligger i badet så man kommer åt att slicka den ny rakade fittan ordentligt
  Fittslickaren

   
 2. Johan skriver:

  Åh, vilka härliga bilder! Nu blev jag rejält sugen!!
  Sex i duschen är hur skönt som helst och man kan ju göra allt där, helt perfekt!! Sex i badet låter trevligare än vad det är tyvärr, det är väldigt trångt och opraktiskt. Men att först bada tillsammans för att sedan avsluta med härligt sex i duschen är ju inte fel.

   
 3. Eva skriver:

  Kommer just ur duchen och härlig sex där.
  Vi har barn så privatlivet kan bli lite si och så ibland men i badrummet går det att låsa uta att någon tycker det är konstigt.
  Morgonen började med att min man gick upp och kom tillbaka med kaffet. Jag kände mig lite kåt redan när jag vaknade och passade på att göra mig av med trosor och t-shirt medans han var borta. Kläderna kastade jag ut nedanför sängen så att han kunde se det när han kom tillbaka och förstå vilket humör jag var på. Sen sträckte jag ut mig under täcket och smekte mig själv lite medans jag väntade. När han kom in i rummet tittade han först på kläderna på golvet sedan på täcket som sakta röde sig när mina händer försiktigt smekt mitt nu ganska blöta underliv sedan såg han mig i ögonen och frågade med ett leende om jag ville ha kaffe först.
  Han ställde ifrån sig kaffe kopparna tog av sig morgon rocken och drog av sig kalsongerna. Han kanske inte är någon fotomodell men gud vad jag älskar att se honom naken med sin sakta hårdnande kuk. Han var tydligen också redan kåt att döma av hur stor och hård han redan var.
  Han gled ner under täcket och vi drack upp kaffet under tystnad. Sen ställde vi ner kaffekopparna och gled tillsammans längre ner i sängen. Det gick som stötar genom min kropp när hans händer smekande nåde mina hårda bröstvårtor . hans huvud försvann under täcket och efter att först lyssnat av huset och konstaterat att barnen med största sannolikhet satt framför TV och data-spel lät jag mig ryckas med och njuta av min mans smekande händer. Jag var så kåt att jag kunde känna hur blöt jag blev och hur min klitoris längtade efter beröring. När hans fingrar nåde mitt kön stönade han till och tryckte sin hårda lem mot mitt ben. –Jösses vad blöt du är stönade han och din klitta är jätte hård, jag måste slicka dig, jag älskar hur du smakar när du är så har jätte kåt. –Nej det funkar inte sa jag. Jag kan inte slappna av när barnen kan komma in när som helst. -Knulla mig istället. Jag längtar efter att känna din stora kuk i min blöta fitta. Han gillar när jag använder runda ord och upphetsad la han sig till rätta på sidan. Jag låg på rygg med ena benet uppdraget över han höft. En underbar ställning där han bottnar mig stimulerar alla mina känsliga områden och han kan smeka min klitoris. Dessutom är det en bra ställning för om man stannar upp och ligger still inte direkt avslöjar vad men håller på med om några barn kommer inspringande. Men vi blev inte störda den här gången utan jag kom i en utdragen kraftig orgasm ganska snart. Efteråt smekte han min kropp lätt och försiktigt så som han vet att jag älskar att bli smekt efteråt. Jag rullade över på sidan med ryggen mot honom och fortfarande hans stora härliga kuk kvar i mig. Vi låg så en liten stund och jag slumrade till fylld av stillheten som bara en skön orgasm kan invagga mig i. vaknade till av att min man still och försiktigt knullade mig bakifrån. Han kommer åt mitt inre på ett underbart sätt och jag känner att jag kan komma en gång till. Jag lyfter upp mit övre ben och lägger det över hans ben och ber honom smeka min klitoris. Ber honom knulla mig hårdare och känner att jag kommer igen. Den här gången är det kraftigare och jag känner hur det rycker i hela kroppen. Helt underbart! Mär orgasmen ebbat ut frågar jag om han vill komma i mig eller om han vill att jag skall smeka honom. –jag vill att vi går in i duschen och att du suger mig svarar han. Jag är jätte kåt och vill se hur jag sprutar fortsätter han. Vi har varit gifta länge och jag förstår precis vad han menar. Jag snor åt mig morgonrocken och glider iväg till badrummet. Två sekunder senare kommer min man in och låser dörren bakom sig. Vi låter badrockarna falla och trots att jag sett honom så många gånger för hajar jag till lite över blicken av hans stora hårda kuk som fortfarande är helt glänsande av mina safter. Jag kan inte låta bli att genast sätt mig på huk och ta honom i munnen. Jag tycker smaken av kuk och mina egna safter är upphetsande och suger och slickar girigt honom tills han ber mig sluta. Han sätter på duschen och vi låter vattnet värma oss medans vi omfamnande smeker varandra. Han är sååå kåt och jag älskar att känna hur han skakar varje gång jag tar hårt om hans kuk och drar förhuden retfullt fram och tillbaka över ollonet. –Jag kan inte hålla tillbaka snart väser han. Jag vet exakt vad han vill men frågar endå retsamt hur han vill komma. –på knä viskar han. –vill du stå på knä frågar jag med ett roat leende medans jag fortfarande runkar hans kuk. – men sluta nu frustar han ställ dig på knä. Säger han och trycker försiktigt med mina axlar. Jag ställer mig på knä och han flyttar sig så duschvattnet träffar honom i ryggen. Jag står på knä med hans hårda svajande läm framför mig frågar oskyldigt vad han vill? Skall jag suga dig och svälja din sperma? – sluta nu du vet vad jag vill viskar han frustrerat. Jag tycker att jag plågat honom tillräckligt och tar ollonet i munnen där jag leker med tungan runt det samtidigt som jag runkar kukskaftet med en hand och smeker bollarna med den andra. Mycket snart kan jag känna ryckningar och smaken av försatsen. Jag kuken ur munnen och runkar ett par tag och med blicken på min mans ögon känner jag hur första strålen landar mot min kind. Jag måste blunda men känner hur stråle efter stråle lägger sig som serpentiner över mitt ansikte. När jag tittar upp ser jag min lyckliga mans ögon och hör honom viska – du är underbar! Jag leker runt med hans fortfarande hårda kuk i ansiktet och smetar ut sperman i ansiktet och suger ur de sista dropparna av satsen medans han slaknar. Jag reser mig och med ansiktet fult av sperma som rinner ner för min hals och droppar ner mot mina bröst frågar jag om det var bra. –Värsta porrfilms skådisen svarar han med lyckliga ögon. Jag kysser honom och vi ställer oss under det rinnande vattnet och hjälps åt att tvätta av varandra.
  Vi beslutar oss för att göra frukost och att ta med den i sängen. Min man erbjuder sig att fixa det så jag går in sätter mig i sängen. Känner mig lite små kåt igen och beslutat mig för att surfa runt lite och, tja där är vi nu..

  förlåt alla ev. stavfel och liknande måste släppa det här nu eller aldrig.

   
 4. JoyRide69 skriver:

  Otroligt sköna GIF´s!

  Kom så utövar vi;)

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *