Evas härliga stund i duschen!!

duschmunstycke

Apropå vårt tidigare inlägg om sex i duschen så fick vi denna inblick i Evas (en av våra läsare) härliga stund både i sängkammaren och i duschen med sin man! Oj vad vi skulle velat se detta live! Kanske Eva kan bidra med lite bilder från nästa härliga stund med sin man? Tills dess, läs om hennes härliga stund, det gjorde jag och kände hur våt jag blev av det hela! Tyvärr så har jag ingen man att njuta av så jag fick roa mig på egen hand istället!!

Kommer just ur duchen och härlig sex där.

Vi har barn så privatlivet kan bli lite si och så ibland men i badrummet går det att låsa uta att någon tycker det är konstigt.

Morgonen började med att min man gick upp och kom tillbaka med kaffet. Jag kände mig lite kåt redan när jag vaknade och passade på att göra mig av med trosor och t-shirt medans han var borta. Kläderna kastade jag ut nedanför sängen så att han kunde se det när han kom tillbaka och förstå vilket humör jag var på. Sen sträckte jag ut mig under täcket och smekte mig själv lite medans jag väntade. När han kom in i rummet tittade han först på kläderna på golvet sedan på täcket som sakta röde sig när mina händer försiktigt smekt mitt nu ganska blöta underliv sedan såg han mig i ögonen och frågade med ett leende om jag ville ha kaffe först.

Han ställde ifrån sig kaffe kopparna tog av sig morgon rocken och drog av sig kalsongerna. Han kanske inte är någon fotomodell men gud vad jag älskar att se honom naken med sin sakta hårdnande kuk. Han var tydligen också redan kåt att döma av hur stor och hård han redan var.

Han gled ner under täcket och vi drack upp kaffet under tystnad. Sen ställde vi ner kaffekopparna och gled tillsammans längre ner i sängen. Det gick som stötar genom min kropp när hans händer smekande nåde mina hårda bröstvårtor . hans huvud försvann under täcket och efter att först lyssnat av huset och konstaterat att barnen med största sannolikhet satt framför TV och data-spel lät jag mig ryckas med och njuta av min mans smekande händer. Jag var så kåt att jag kunde känna hur blöt jag blev och hur min klitoris längtade efter beröring. När hans fingrar nåde mitt kön stönade han till och tryckte sin hårda lem mot mitt ben. –Jösses vad blöt du är stönade han och din klitta är jätte hård, jag måste slicka dig, jag älskar hur du smakar när du är så har jätte kåt. –Nej det funkar inte sa jag. Jag kan inte slappna av när barnen kan komma in när som helst. -Knulla mig istället. Jag längtar efter att känna din stora kuk i min blöta fitta. Han gillar när jag använder runda ord och upphetsad la han sig till rätta på sidan. Jag låg på rygg med ena benet uppdraget över han höft. En underbar ställning där han bottnar mig stimulerar alla mina känsliga områden och han kan smeka min klitoris. Dessutom är det en bra ställning för om man stannar upp och ligger still inte direkt avslöjar vad men håller på med om några barn kommer inspringande. Men vi blev inte störda den här gången utan jag kom i en utdragen kraftig orgasm ganska snart. Efteråt smekte han min kropp lätt och försiktigt så som han vet att jag älskar att bli smekt efteråt. Jag rullade över på sidan med ryggen mot honom och fortfarande hans stora härliga kuk kvar i mig. Vi låg så en liten stund och jag slumrade till fylld av stillheten som bara en skön orgasm kan invagga mig i. vaknade till av att min man still och försiktigt knullade mig bakifrån. Han kommer åt mitt inre på ett underbart sätt och jag känner att jag kan komma en gång till. Jag lyfter upp mitt övre ben och lägger det över hans ben och ber honom smeka min klitoris. Ber honom knulla mig hårdare och känner att jag kommer igen. Den här gången är det kraftigare och jag känner hur det rycker i hela kroppen. Helt underbart! När orgasmen ebbat ut frågar jag om han vill komma i mig eller om han vill att jag skall smeka honom. –jag vill att vi går in i duschen och att du suger mig svarar han. Jag är jätte kåt och vill se hur jag sprutar fortsätter han.

Vi har varit gifta länge och jag förstår precis vad han menar. Jag snor åt mig morgonrocken och glider iväg till badrummet. Två sekunder senare kommer min man in och låser dörren bakom sig. Vi låter badrockarna falla och trots att jag sett honom så många gånger för hajar jag till lite över blicken av hans stora hårda kuk som fortfarande är helt glänsande av mina safter. Jag kan inte låta bli att genast sätt mig på huk och ta honom i munnen. Jag tycker smaken av kuk och mina egna safter är upphetsande och suger och slickar girigt honom tills han ber mig sluta. Han sätter på duschen och vi låter vattnet värma oss medan vi omfamnande smeker varandra. Han är sååå kåt och jag älskar att känna hur han skakar varje gång jag tar hårt om hans kuk och drar förhuden retfullt fram och tillbaka över ollonet. –Jag kan inte hålla tillbaka snart väser han. Jag vet exakt vad han vill men frågar ändå retsamt hur han vill komma. –på knä viskar han. –vill du stå på knä frågar jag med ett roat leende medan jag fortfarande runkar hans kuk. – men sluta nu frustar han ställ dig på knä. Säger han och trycker försiktigt med mina axlar. Jag ställer mig på knä och han flyttar sig så duschvattnet träffar honom i ryggen. Jag står på knä med hans hårda svajande läm framför mig frågar oskyldigt vad han vill? Skall jag suga dig och svälja din sperma? – sluta nu du vet vad jag vill viskar han frustrerat. Jag tycker att jag plågat honom tillräckligt och tar ollonet i munnen där jag leker med tungan runt det samtidigt som jag runkar kukskaftet med en hand och smeker bollarna med den andra. Mycket snart kan jag känna ryckningar och smaken av försatsen. Jag kuken ur munnen och runkar ett par tag och med blicken på min mans ögon känner jag hur första strålen landar mot min kind. Jag måste blunda men känner hur stråle efter stråle lägger sig som serpentiner över mitt ansikte. När jag tittar upp ser jag min lyckliga mans ögon och hör honom viska – du är underbar!  Jag leker runt med hans fortfarande hårda kuk i ansiktet och smetar ut sperman i ansiktet och suger ur de sista dropparna av satsen medan han slaknar. Jag reser mig och med ansiktet fult av sperma som rinner ner för min hals och droppar ner mot mina bröst frågar jag om det var bra. –Värsta porrfilms skådisen svarar han med lyckliga ögon. Jag kysser honom och vi ställer oss under det rinnande vattnet och hjälps åt att tvätta av varandra.

Vi beslutar oss för att göra frukost och att ta med den i sängen. Min man erbjuder sig att fixa det så jag går in sätter mig i sängen. Känner mig lite små kåt igen och beslutat mig för att surfa runt lite och, tja där är vi nu..

förlåt alla ev. stavfel och liknande måste släppa det här nu eller aldrig.

 

You may also like...

3 Responses

 1. Eva skriver:

  Vi får väll se.
  Jag blev lite förvånad och generad när min spontana kommentar på något ni la upp blev ett eget inlägg och vist inte riktig vad jag skulle svara.
  Men bilder, ja kanske det. Att fotografera oss är något vi ibland sysslar med. Mestadels är det min man som leker fotograf och jag leker modell. När vi är barnfria (händer alldeles för sällan) kan vi få en hel dag att gå med att jag byter kläder och makeup och min man fotograferar mig och oss. Ibland fotograferar jag så klart honom också. Speciellt när jag retat honom riktigt länge och hans kuk verkligen är så där extra stenhård och på gränsen till att komma. Vet dock inte riktigt vad vi skulle vilja dela med oss av vi är ju inte några fotomodeller direkt.

   
  • Nova skriver:

   Låter jättehärligt att ni har så trevligt tillsammans!! Vi håller tummarna att ni vill dela med er av era bilder (ni får naturligtvis vara helt anonyma!!). Och än bättre om ni inte är fotomodeller, sexigare med ”riktiga” människor än något som är skapat i Photoshop!! Kram Nova!

    
 2. Eva skriver:

  Måste bekänna.. eller skriva ner det.. eller jag vet inte vad. bara skriva av mig…
  Jag har nog varit med om det mest galnaste och slampigaste och helt underbaraste i mitt drygt 40åriga liv.
  Har varit på sidsemester nu över påsken som vi gör varje påsk men den här gången blev jag lite sjuk och blev sängliggande en dag. Men till afterskin var jag ovanligt pigg. Manen, barnen och våra vänner var dock helt slut så vi gick hem tidigt. Manen och barnen somnade så fort de såg sängen men jag kände mig pigg som en lärka. Tänkte att jag tar mig en liten kvällspromenad upp till baren och bjuder mig själv på en liten sängfösare.
  Vi kan skippa oväsentligheterna men den vanliga baren var stängd så jag hänvisades till ”diskot” där blev det en och två Margarita och sen va jag uppe på dansgolvet och det slank nog ner några Margarita till. Hur som helst började jag dansa med en gudomligt vacker ung man och sedan med hans kompis och så småningom dansade jag med tre vackra unga killar. De var väldigt trevliga och speciellt han jag dansat med först fick mig att tänka tankar jag inte brukar tänka så när han helt fräckt drog ner min hand mellan hans ben och frågade om jag ville knulla svara jag lika fräckt. Jag är en mycket krävande kvinna har du så mycket som krävs för att ge mig det jag vill ha? Jag tror det men annars hjälper gärna mina kompisar till. . . .
  En sekund senare var jag i ett hotellrum med tre atletiska unga män. Sen började en natt jag aldrig kommer glömma. Jag mins inte ur många gånger jag kom eller hur många praktfulla sprut jag fick se, ta emot eller svälja. De avlöste varandra tills alla var helt nöjda. Då kollade vi på tv en stund och jag började fundera på att jag borde försöka t mig hem. Jag gick in i duschen och blev pinsamt nykter. Ångesten kom som en hammare i huvudet men jag kände mig ändå rätt lycklig på något konstigt sätt.
  Alla tankar försvann dock som små rosa moln när jag klev ur duschen för där satt de igen alla tre med flaggorna i topp. Nu var det porrfilm på tvn och de runkade sina styva kukar. Jag tror jag tänkte något i stil med att jag ändå har gjort det så vad kan bli värre, lika bra att köra allin så jag satte mig famför min favorit kuk och började suga. Snart kände jag de lena händerna som smekte mig överallt och sen en skön stake bakifrån. Jag vet inte hur länge vi höll på men tilslut somnade vi alla fyra i en hög på golvet.
  Jag vaknade av att min mobil ringde. Svarade maken att ”jag mår bra ringer upp” och klickade bort honom.
  Rasten av människohögen vaknade också till och jag bad alla hålla käften med bestämd ton.
  Ringde upp maken och talade om att jag var inne på sjukstugan och där får man inte tala telefon.
  Talade om att jag mådde sämre under natten och därför upsökte sjukstugan men att jag nu kände mig helt bra. Dock ville de ha mig kvar fram till att läkaren kom. Jag inflikade att det förmodligen handlade om att de ville kunna plocka vår försäkring på några kronor till. Lyckades prata lite alment svammel medans min ena älskare sakta förde in ett finger i mig. Kom överens med maken om att jag skulle ringa senare. Klickade bort samtalet och lutade mig tillbaka en stund och njöt av känslan innan jag föll på knä över den unge mannen som just undersökt mitt blöta kön. Jag gnubbade min klitoris mot hans haka och lät hans kuk koma hela vägen ner i halsen. En tanke sköt genom min omtöcknade gärna att jag förmodligen var regält kladdig av både det ena och andra men sen försköt jag den tanken och tryckte mitt kön hårdare mot honom samtidigt som jag gjorde allt för att avtvinga denna unga vackra lem ännu ett litet sprut. Innan han kom kända jag återigen att alla var vakna och ännu en gång fick jag njuta av att tas omhand.
  Nu duschade jag . Slängde målmedvetet på mig kläderna och tog mig hem. Som jag hoppats på var alla i backen. Ringde maken och tala de om att jag var utskriven. Bestämde att ses på lunchrestaurangen vid elva.
  Dåligt samvete? Jag vet inte. Ångest jo lite vi hade inga skydd. Det va lite dumt. Måste nu hålla maken på avsugningsdiet tills jag testat mig, vilket jag inte vet hur man gör.
  Det var det tokigaste och skönaste jag varit med om på ofattbart länge och jag ångrar ingenting.
  Vänligen bespara mig komentarer om att vi borde använ kondomer hela tiden, det vet jag redan!!

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *