Nyttigt för hälsan att titta på tuttar!!

1502610_10151860829841173_1250409768_o

Enligt forskning som publicerats i New England Journal of Medicine gör mäns (och kvinnor antar vi) tittande på kvinnobröst att deras livslängd ökar med fem år.

En 10 minuter lång titt på bröst har tydligen samma effekt som en 30-minuters aerobics work-out, enligt författaren och åldringsforskaren Dr Karen Weatherby.

Detta har blivit ett faktum efter att 200 tyska män deltagit i en fem år lång undersökning. Man lät hälften av dem undvika att titta på bröst (hur det nu gick till) medan den andra hälften tittade på kvinnobröst minst fem minuter varje dag.

Det visade sig att efter fem år hade de som stirrade på bröst betydligt lägre blodtryck och vilopuls, vilket i sig minskar risken för hjärtkärlsjukdomar, rapporterar Fox News.

Sexuell upphetsning får hjärtat att slå snabbare och ökar blodcirkulationen.

Så det råder ingen tvekan att spana på bröst gör oss friskare!

Vår studie visar att om man sysslar med detta fem minuter varje dag minskar man risken för stroke och hjärtattack med hälften”, sa Weatherby, som också rekommenderar att män över 40 års ålder ska tillbringa tio minuter om dagen med att beundra kvinnobröst i storleken D-kupa eller större.

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *