Lördagsmys med KK!

suga

Hemma igen efter en vansinnigt härlig lördagsförmiddag! Har ju som bekant inte haft sex på ett tag så jag pratade lite med ett gammalt KK härom dagen och undrade vad han hade för sig som idag. Det visade sig att han var lika sugen som jag och vi bestämde att ses.

När jag så begav mig mot honom så pirrade det i hela kroppen av förväntan… och jag skall villigt erkänna att jag var kåt och redan plaskvåt när jag ringde på hans dörr.

Han öppnade och log emot mig lite så där lurigt. Han bad mig komma in, jag tog av mig jacka och skor och hörde han viska i mitt öra.

– Ställ dig mot väggen.

Jag gjorde som han sa och kände hur jag blev lite knäsvag av kåthet.

-Sära på benen sa han samtidigt som han smekte min rumpa.

Han knäppte upp mina byxor, och drog ned dem tillsammans med mina trosor. Hans händer fortsatte att smeka mina skinkor och rätt vad det var lät han några fingrar leta sig in mellan mina ben. Jag flämtade djupt under den sköna behandlingen och det stod inte på fören han tryckte in några fingrar och lät dem glida fram och tillbaka i min plaskvåta fitta.

– Mmm det där gillar du va? Viskade han till mig. Jag kunde knappt svara, bara stönade till svars.

Jag hör bakom mig hur han drar ned sin gylf och låter byxorna falla till golvet. Känner hans stenhårda kuk mot min ena skinka och rätt vad det är glider han in i mig. Sakta knullar han mig för att undan för undan öka takten. Jag bara står där och njuter i fulla drag av hans hårda kuk. Han tar tag i mina axlar och börjar pumpa på hårdare och hårdare. Jag kvider vid varje stöt och känner hur jag snart är på väg att komma. Men precis, just sekunden innan den första härliga orgasmen skall till att rinna över mig drog han ut kuken ur mig.

-Ställ dig på knä, säger han, du ska få suga mig tills jag sprutar dig i munnen.

Jag lyder och ställer mig på knä framför honom. Jag tar hans kuk i min mun och han tar ett stadigt tag runt mitt huvud och börjar trycka sig emot mig. Kuken glider in i min mun och långt ned i min hals och han börjar knulla min mun fram och tillbaka. Han ökar takten och det står inte på fören jag börjar känna hur hans kuk börjar pulsera i min mun. Den varma sperman pumpar ur hans kuk och fyller min mun. Hör hur hans stönar och tittar upp på honom och ser hur han blundar och njuter av det hela. Girigt sväljer jag hans heta säd och när våra blickar möts ser jag hur nöjd han är över situationen. Han sträcker sin hand mot mig och jag tar den. Jag reser mig upp och följer honom in till sovrummet där vår dag fortsatte i samma härliga stil!

 

You may also like...

2 Responses

  1. Eva skriver:

    Vill gärna höra resten..

     
  2. Johan skriver:

    Det vill verkligen jag också! Och ser gärna fler bilder!!

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *