Vart är inspirationen?

Sitter allt som ofta och tomstirrar på sidan och känner att inspirationen inte vill komma till mig. Verkligheten gör sig påmind och det finns väldigt lite tid över till sex och snusk.

ingrid-swede

Som kuriosa hittade jag denna musikvideo och kände att jag ändå måste dela med mig. Det är den svenska porrdrottningen Ingrid Swede som någon gång i tiden tänkte sig försöka sig på en sångkarriär. Det ledde till ett intet helt lyckat resultat men ändå roligt att se!!

Såg detta i en gammal artikel i Expressen där de skrev om Ingrid Swedes inhopp i ”Big Brother” 2005. Tydligen (för jag minns inte detta) så klev hon in i huset och framförde just denna låt.

En ”rockig låt” som hon ska sjunga inne i huset. – Jag är jättenervös! säger hon. – Jag har inte sett något avsnitt med BB utan jag vill gå in i huset utan några förutfattade meningar. Men jag hoppas att de ska tycka om musiken, säger hon. Efter sången ska hon festa med deltagarna.

 

You may also like...

1 Response

 1. Johan skriver:

  Härligt med ett inlägg, du är saknad!
  Hoppas snart att inspirationen är tillbaka och att verkligheten ger dig mer tid till sex och snusk!

  Kram
  Johan

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *