Snövit & de sju dvärgarna (1995)

snow-white-and-seven-dwarfes-dvd-omslag
Just nu är det väldigt populärt att göra ”parodier” på superhjältefilmer inom porrbranschen och i fronten för dessa så har vi regissören Axel Braun. Men det har även tidigare varit väldigt populärt att göra sexversioner av populära filmer och historier. På 90-talet gjorde man många hårdporrisar av sagor och det är en av dessa jag tagit mig en titt på nu. Den var väldigt omtalad när den kom 1995 och kanske mycket för att den innehöll dvärgsex och släpptes för en bredare publik via vilken videouthyrare som helst.

Detta är en italiensk film regisserad Franco Lo Cascio under namnet Luca Damiano. Och för att vara en porrfilm är den väldigt snyggt fotad och man har även tänkt på en färgskala som matchar vad man färväntar sig av en saga…eller tecknad film. Själva historien skiljer sig inte mycket ifrån vad man förväntar sig, ja förutom att alla knullar då till höger och vänster. Men skalar man bort det som på ytan är speciellt så har vi trots de elementen bara en standard porris här med sug, knull och analsex.

Som Snövit ser vi den läckert oskuldsfulla Ludmila Antonova. Man kan inte säga annat än att hon lyckas porträttera Snövit på ett underbart sätt. Väldigt naivt och ständigt leende blir hon en verkligen charmig karaktär som känns genuint äkta…för att vara en sagofigur. Det finns massor av härligt uppkåtande scener i denna film och en favorit är när dvärgarna en efter en försöker lära henne om olika sätt att njuta av sex. Men tyvärr, där dvärgsex låter som något speciellt för denna film, så är det väldigt lite av den vara i själva filmen.

Trots det en riktigt bra film som lyckas få igång mig och jag rekommenderar den varmt. Den finns tack och lov även att få tag på än idag, så det är bara att inhandla för en liten peng, titta och njuta!!

Originaltitel: Biancaneve i Sete Nani, Snow White & 7 Dwarfs
Språk: Italienska
Genre: Porr
Regi: Franco Lo Cascio
Manus: Bob Lions
Skådespelare: Ludmilla Antonova, Jolt Gaber, Vicky C, Sean Michaels, Julian St. Jox
Format: DVD
Producerad: 1995
Länkar: IMDB
Speltid: 116 min
Distributör: Empire
Releasedatum 2013-03-27 (DVD)
Köp eller hyr: Ginza
Mitt betyg:
6 Stars (6 / 10)
Ingen trailer tillgänglig

 

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *