Mimi Faust och Nikko Smith i läckt sexvideo!

”Love and Hip Hop: Atlanta” stjärnorna Mimi Faust och Nikko Smith bli riktigt snuskiga i deras nya sexvideo ”Mimi & Nikko: Scandal in Atlanta”. Mimi ser otroligt läcker ut i dessa bilder, något som inte alltid går hem genom bilder tagna från själva videon. Dessa bilder ger också en ganska bra bild av vad som händer i själva videon. Här får vi se lite roligt från duschen, lite roligt från sängen och ett flertal ställningar testas. Ingen tråkig missionären här inte. Själva videon distribueras av Vivid och paret har gått med på att ge ut den även om det från början sas att den läckt utan deras vetskap. Omständigheterna kring släppet av videon kommer också ha en del i den kommande säsongen av parets tv-såpa. Man kan undra vad som kommer att hända?

VH1 släppte ett uttalande om den ”läckta” videon och att händelsen kommer att finnas med i den kommande säsongen av serien. Vad kan man säga annat att även dålig reklam är bra reklam!

Du kan spana in Mimi Faust sexvideo och massor av andra på Vivid Celebrities online portal.

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *