Bilder på Scarlett Johansson naken i UNDER THE SKIN!

Härligt att det börjar komma ut bilder på den jättesexiga Scarlett Johansson från de som omtalade nakenscenerna i hennes nya film Under the Skin. Vi har hört talas om filmen ända sedan 2011 och om hur hon spelare en utomjording som inte tvekar att kasta kläderna för att erövra sina offer. Än så länge finns inga riktigt högupplösta bilder men när den väl hittar ut på blu-ray så kommer vi drunkna i skärmbilder gissar jag på. Tills dess får ni njuta av dessa, något gryniga, bilder!

Scarlett-Johansson-Under-The-Skin-Nekkid-4

Scarlett-Johansson-Under-The-Skin-Nekkid-07

Scarlett-Johansson-Under-The-Skin-Nekkid-06

Scarlett-Johansson-Under-The-Skin-Nekkid-05

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *