Evas heta påsksemester!

Återigen berättar vår läsare Eva om sitt härliga liv. Denna gång har hon och familjen åkt på påsksemester och vi vet alla att mycket…sexigt…kan hända på en semester!! Tack Eva för att du delar med dig av ditt liv!! Vi hoppas hon vill dela med sig mer av sitt kåta liv och vi önskar än en gång lite bilder också 😉

Måste bekänna.. eller skriva ner det.. eller jag vet inte vad. bara skriva av mig…
Jag har nog varit med om det mest galnaste och slampigaste och helt underbaraste i mitt drygt 40åriga liv.
Har varit på skidsemester nu över påsken som vi gör varje påsk men den här gången blev jag lite sjuk och blev sängliggande en dag. Men till afterskin var jag ovanligt pigg. Mannen, barnen och våra vänner var dock helt slut så vi gick hem tidigt. Mannen och barnen somnade så fort de såg sängen men jag kände mig pigg som en lärka. Tänkte att jag tar mig en liten kvällspromenad upp till baren och bjuder mig själv på en liten sängfösare.
Vi kan skippa oväsentligheterna men den vanliga baren var stängd så jag hänvisades till ”discot” där blev det en och två Margarita och sen va jag uppe på dansgolvet och det slank nog ner några Margarita till. Hur som helst började jag dansa med en gudomligt vacker ung man och sedan med hans kompis och så småningom dansade jag med tre vackra unga killar. De var väldigt trevliga och speciellt han jag dansat med först fick mig att tänka tankar jag inte brukar tänka så när han helt fräckt drog ner min hand mellan hans ben och frågade om jag ville knulla svara jag lika fräckt. Jag är en mycket krävande kvinna har du så mycket som krävs för att ge mig det jag vill ha? Jag tror det men annars hjälper gärna mina kompisar till. . . .
En sekund senare var jag i ett hotellrum med tre atletiska unga män. Sen började en natt jag aldrig kommer glömma. Jag mins inte ur många gånger jag kom eller hur många praktfulla sprut jag fick se, ta emot eller svälja. De avlöste varandra tills alla var helt nöjda. Då kollade vi på tv en stund och jag började fundera på att jag borde försöka t mig hem. Jag gick in i duschen och blev pinsamt nykter. Ångesten kom som en hammare i huvudet men jag kände mig ändå rätt lycklig på något konstigt sätt.
Alla tankar försvann dock som små rosa moln när jag klev ur duschen för där satt de igen alla tre med flaggorna i topp. Nu var det porrfilm på tv:n och de runkade sina styva kukar. Jag tror jag tänkte något i stil med att jag ändå har gjort det så vad kan bli värre, lika bra att köra allin så jag satte mig framför min favorit kuk och började suga. Snart kände jag de lena händerna som smekte mig överallt och sen en skön stake bakifrån. Jag vet inte hur länge vi höll på men till slut somnade vi alla fyra i en hög på golvet.
Jag vaknade av att min mobil ringde. Svarade maken att ”jag mår bra ringer upp” och klickade bort honom.
Rasten av människohögen vaknade också till och jag bad alla hålla käften med bestämd ton.
Ringde upp maken och talade om att jag var inne på sjukstugan och där får man inte tala telefon.
Talade om att jag mådde sämre under natten och därför uppsökte sjukstugan men att jag nu kände mig helt bra. Dock ville de ha mig kvar fram till att läkaren kom. Jag inflikade att det förmodligen handlade om att de ville kunna plocka vår försäkring på några kronor till. Lyckades prata lite allmänt svammel medans min ena älskare sakta förde in ett finger i mig. Kom överens med maken om att jag skulle ringa senare. Klickade bort samtalet och lutade mig tillbaka en stund och njöt av känslan innan jag föll på knä över den unge mannen som just undersökt mitt blöta kön. Jag gnuggade min klitoris mot hans haka och lät hans kuk koma hela vägen ner i halsen. En tanke sköt genom min omtöcknade gärna att jag förmodligen var rejält kladdig av både det ena och andra men sen försköt jag den tanken och tryckte mitt kön hårdare mot honom samtidigt som jag gjorde allt för att avtvinga denna unga vackra lem ännu ett litet sprut. Innan han kom kända jag återigen att alla var vakna och ännu en gång fick jag njuta av att tas omhand.
Nu duschade jag . Slängde målmedvetet på mig kläderna och tog mig hem. Som jag hoppats på var alla i backen. Ringde maken och tala de om att jag var utskriven. Bestämde att ses på lunchrestaurangen vid elva.
Dåligt samvete? Jag vet inte. Ångest jo lite vi hade inga skydd. Det va lite dumt. Måste nu hålla maken på avsugningsdiet tills jag testat mig, vilket jag inte vet hur man gör.
Det var det tokigaste och skönaste jag varit med om på ofattbart länge och jag ångrar ingenting.
Vänligen bespara mig kommentarer om att vi borde använt kondomer hela tiden, det vet jag redan!!

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *