You may also like...

2 Responses

 1. Eva skriver:

  Ja det väcker en del gamla minnen till liv, från mycket unga år.
  Inte just den här tidningen men den typen av tidningar, det är något med färgtonen som känns igen först och främst. Oj vad spännande det var.
  Min bästa kompis pappa hade en hel pappakasse med portidningar som min bästis hittat på ett ”heligt” ställe i deras källare. Vi lånade några stycken åt gången och ”läste” med stora ögon om vad man gjorde när man var vuxen.
  Många år senare förstod jag att det förmodligen var meningen att vi skulle hitta dem och att bästa kompisens pappa var lite överdrivet sexfixerad. Förmodligen på ett sätt som nu förtiden skulle varit straffbart.
  Viktigt att tillägga är dock att inga närmanden gjordes och ingen har tagit någon skada mer än möjligen att vi båda två kanske var lite nyfiknare än de andra tjejerna i skolan, men det tycker jag har varit till min fördel 😉

   
 2. Nova skriver:

  Var inte själv med på den tiden då dessa härliga tidningar kom ut men nu när jag kollar igenom bilder av dessa så tycker jag de är både speciella och känns på något sätt väldigt äkta 🙂 Härligt att de berikade ditt liv i din ungdom Eva!! Du får gärna berätta lite mer ingående om dessa upplevelser!

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *