Riktigt sugen!

Idag är en sån där dag då jag bara känner mig kåt hela tiden. Vaknade kåt och kände att jag måste njuta av mig själv och min lediga dag en stund. Men även fast jag hade en skön stund med mig själv så verkar det inte stilla mitt sug på mer njutning. Så jag fortsätter min dag genom att gå runt naken, fuktig och oerhört kåt! Får se vad jag kan göra åt det under dagen 😉 Vad pysslar ni själva med en underbar vårdag som denna? Känner ni hur kåtheten stiger nu när våren och sommaren närmar sig?

sugen-02

sugen-03

sugen-04

 

 

You may also like...

5 Responses

 1. J skriver:

  Fina bilder! Svårt att inte bli sugen där, oavsett om det är vår eller inte, och att dyka ner och smaka om man haft möjligheten 🙂

   
  • Nova skriver:

   Kan ju vara sant 🙂 Men visst blir man lite extra kåt när våren kommer!?

    
   • J skriver:

    Du har rätt i det, t o m för mig som egentligen inte tycker om vår, sommar och värme 🙂 Det är mysigare att stanna inne utan kläder och ha trevligt och låta tunga och övriga kropp jobba sig varma 🙂

     
 2. S skriver:

  Riktigt trevliga bilder å titta på, synd att man e på jobbet, skulle vara härligt å se detta irl ist 😉

   
 3. Johan skriver:

  Vilka härliga bilder! Vilken härlig kropp!! Skulle mer än gärna hjälpa dig att göra något åt kåtheten.

  Kram
  Johan

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *