Drömmer om en sexmaskin!

inflatable-sex-machine

Åhhh har alltid velat haft en sådan här sexmaskin, av någon typ, och att upptäcka att de säljs på Amazon av alla ställe förvånar. Tyvärr då ligger dessa lite bortanför innehållet i min plånbok 🙁 Dock kan man väl få drömma om alla möjligheter som finns med denna. Man kan ha en partner och samtidigt även bli påsatt i det andra hålet. Att även kunna spänna fast varandra gör denna uppblåsbara sexmaskin än mer upphetsande!!

Möjligheterna känns oändliga!! Skulle ni vilja testa en sådan här sexmaskin?

 

You may also like...

1 Response

  1. Eva skriver:

    Det är alltid kul med nya leksaker och visst verkar den här spännande. Om någon jag kände hade en skulle jag gärna prova den.
    Dock en liten varning för Fetish Fantasy serien. Jag fick en hel del saker från den serien i julklapp och de ser väldigt exklusiva ut och är dyrare än andra men känns riktigt biliga. Lite av grejen med t.ex handfängsel är väll att man inte skall behöva oroa sig för att de går sönder inte bara att de är så snygga att man kan ha dem på sig när man går ut…

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *