Fantasier om Gangbang

Har funderat och fantiserat under många år om hur det skulle vara att medverka i en gangbang. Att bli omhändertagen av flera killar på mina villkor, att känna att man är i centrum för deras kåta uppmärksamhet, ja det är en fantasi som får det att pirra både här och där i min kropp.

Spännande också om det är killar man inte känner och som man sedan aldrig möter igen. Men det är ju ett rejält steg att gå från fantasi till verklighet, håller ni inte med? Men just det där att man tappar lite kontrollen och bara glider med i ruset av alla händer och kukar som man får, ja det är i sig så lockande!

Men som sagt detta är bara en fantasi, på sin höjd kanske man skulle våga sig på två killar och det är ju inte direkt definitionen av en gangbang 🙂 Men visst verkar det härligt snuskigt och i min fantasi är detta verkligen en härlig upplevelse som får mig att bli rejält kåt och blöt!!

Vad har ni för fantasier? Eller har ni till och med varit med om era fantasier? Berätta gärna för mig!!

 

You may also like...

4 Responses

 1. J skriver:

  Trekant har jag varit med om och analsex med en dildo i musen, det sista vid rätt många tillfällen. Fantastiskt bra saker både och och gör gärna om dem båda igen 🙂

  Ju äldre jag blivit ju mer avslappnad är jag över att testa sånt jag inte velat eller vågat innan. Man lever ju inte för evigt så dumt att inte testat allt man kunnat 🙂

  Har diskuterat gangbang men det är ju svårt att kombinera okända personer med att känna sig trygg. Den enda lösningen tror jag är att gå med en seriös swingersklubb eller liknande.

   
  • Nova skriver:

   Det är väl just det där om att man ska lita på så pass många okända personer…kan ju gå hur bra eller fel som helst. Men som fantasi är det väldigt eggande!!

    
   • J skriver:

    Som sagt så har många rekommenderat swingersklubb men får väl se om jag någonsin får praktisk möjlighet och att den andra i relationen vill det också 🙂

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *