Orgy in Black (2000)

orgy-in-black-dvd-omslag

Orgy in Black” (Orgie en Noir) är en film gjord via Marc Dorcel och är i sig en väldigt mörk och stiliserad film som nog inte går hem hos alla. Men för dig som gillar lite mörkare filmer så är detta verkligen filmen för dig. Filmen är så pass annorlunda och egen att den känns väldigt åsidosatt när det kommer till vuxenfilm. Det sagt så är inte filmen så ”konstig” att du inte kommer att uppskatta både den och att Marc Dorcel vågade göra den!

Filmen har en väldigt bra historia som bakar in sexscenerna på ett bra sätt och gör att de känns som en del av filmen och inget fristående. Men i ärlighetens namn så ser man väl en sådan här film för just sexet och jag kan lova att du inte kommer att bli besviken. Här får vi en härlig blandning av sex och får scener som innehåller vaginalt, oralt, analt så väl som lesbiskt. Skådespelarna är riktigt bra och verkar ha riktigt roligt under tiden de gör denna film.

Filmens sceneri är suveränt och det är svårt att säga om det är byggt eller finns på riktigt. Detta bidrar också till att atmosfären i filmen blir riktigt bra. Det hela känns som en film med hög budget och dess produktionsvärde syns verkligen.

Orgy in Black” är på det hela en suverän gotisk vuxenfilm. Och som sagt, denna kanske inte tilltalar er alla, då sexet är lite elakare och själva känslan i filmen är mörk och något skruvad. I min smak en film som är stark och så pass annorlunda att den blir väldigt intressant att se!

Originaltitel: Orgie en Noir
Språk: Engelska, Franska
Genre: Porr
Regi: Ovidie
Manus: Ovidie
Skådespelare: Ovidie, Daniella Rush, Titof, Dora Venter
Format: DVD
Producerad: 2000
Länkar: IMDB
Speltid: 91 min
Distributör: Marc Dorcel
Releasedatum 2002-03-02 (DVD/VOD)
Köp eller hyr: Adultdvdempire
[rating:8]
Ingen trailer tillgänglig

 

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *