Trekant?

threesome-02

Sitter å funderar på det här med trekant. Lockande eller hur? Jag har varit med om några trekanter och tycker att det är både bu och bä…det kan vara otroligt upphetsande och ge en så mycket njutning. Men också så väldigt fel att det är direkt avtändande. Vad har ni för erfarenheter? Dela med er!!

 

You may also like...

4 Responses

 1. J skriver:

  Bara haft det en enda gång, så här långt. Men det var fantastiskt bra och jag hade gärna gjort om det igen.

  En av de märkligaste och mest oväntade upplevelserna var att en av de skönaste detaljerna var att ha ett par händer extra överallt på kroppen, alltså även på icke sexuella ställen så att smekningarna fördubblades var superhärligt! 🙂

  Men självfallet hur trevligt som helst att bli avsugen av två samtidigt och märkligt att känna hur man hade simultankapacitet nog att smeka två samtidigt trots att de ville bli smekta på olika sätt 🙂

   
 2. Eva skriver:

  Jag föredrar att vara fyra men om jag skall ha trekant så föredrar jag att vi är en tjej till, efter som jag är bisexuell. Jag vill helst vara i centrum, men så klart växlar det under tiden.
  Favoriten är en sextionia med mig över en annan tjej och min man bakifrån. Min kåta hårda man i mig och en liten tunga mot klitoris och huvudet begravt mellan hennes ben är så underbart.
  Om vi har en extra man är favoriten att rida den ena och suga den andra. Helst min man i munnen efter som jag får ögonkontakt med honom då men det är inte så viktigt.

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *