Nova testar: Just Glide Anal

dxc_55311

Fick nöjet att prova detta glidmedel från Glömda Juveler Fashion!

Och detta är ett speciellt framtaget glidmedel för anala nöjen! Detta är ett vegant glidmedel och innehåller en blandning av 7 örter som möjliggör en enkel, avslappnad inträngning bakifrån. Den är dermatologiskt testad och ägnat för känslig hud. Produkten är olje- och fettfritt och är lätt att tvättas av. Den fungerar även tillsammans med latexkondomer. Produkten i sig är både doft- och smakneutral.

Där jag för tillfället, tyvärr, inte hade någon att testa detta glidmedel tillsammans med så fick en av mina sexleksaker ställa upp istället. Och glidmedlet håller vad det lovar. Det är lätt att använda och känns inte kletigt eller oljigt som en del glidmedel kan göra. Det är ett lättflytande glidmedel och inte gele-aktigt som man annars är van vid. Och även om det är så, så behöver man inte överdrivet mycket av glidmedlet för att det skall underlätta för min ganska grova dildo att glida in på ett bekvämt sätt.

just-glide-anal

Vill du inhandla denna vara så klicka här!

 

You may also like...

1 Response

  1. Johan skriver:

    Det där såg verkligen otroligt inbjudande ut! Mums!

    Kram
    Johan

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *