Heta tatuerade kroppar!

Jag älskar tatueringar det är ingen snack om den saken och det tror jag även många av er läsare också gör! Så därför tänkte jag dela med mig bilder på väldigt heta tatuerade kroppar!

Titta och njut!

Det finns ingen galleri valts eller galleriet har tagits bort.

Klart att alla ni där ute har olika syn på det här med tatueringar, men för mig, så länge det är gjort bra så finns det varken för mycket eller för lite tatueringar. Jag tycker det är hett och sexigt både på killar och tjejer!

Har du själv någon tatuering? Vill du dela med dig? Ta fram kameran och ta lite bilder så lägger jag upp dem här på sidan och naturligtvis får du vara anonym!! Mejla dem till mig: nova@erotikparadiset.com

 

You may also like...

4 Responses

 1. Bad Blake skriver:

  Jo jag har två tatueringar… ska fundera på om jag ska skicka in dem till er…återkommer i morgon i så fall…

  De tatueringar i det här inlägget var dock mycket coolare än mina

   
 2. Bad Blake skriver:

  Jag skickar nog inga bilder på mina tatueringar men det kommer andra bilder eller filmer framöver om ni vill se lite mer nakna delar av mig

   
  • Nova skriver:

   Aj vad synd 🙁 Men självklart vill vi se mer av dig både i bild och på film!! Vi väntar med spänning!! 🙂

    

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *